Senior functioneel beheerder

UWV - 2021/214

amsterdam
36,00 uur
14-01-2021
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
FastFlex
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant UWV zijn wij op zoek naar een Senior Functioneel Beheerder.


Informatie over de opdracht

Is ‘agile your middle-name’ en groei je graag in je rol?

In welke agile functie stap jij?
Ben je die pro-actieve en oplossingsgerichte Functioneel Beheerder? Verzeker jij ons ervan dat systemen goed op elkaar aansluiten en optimaal functioneren? Lees dan deze nieuwe vacature bij de Divisie Uitkeren.
Wij zijn op zoek naar een Functioneel Beheerder in het domein Overige Soorten WW In deze functie ga je aan de slag met de keten van applicaties ten behoeve van de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Jij zorgt ervoor dat het beheer van (een deel van) de applicaties voor NOW robuust wordt neergezet binnen de Divisie Uitkeren. Daarnaast zorg je ervoor dat de systemen functioneel optimaal aansluiten bij de wensen en eisen van de business en gebruikers en neem jij de verantwoordelijkheid voor een optimale werking van de systemen die het ketenproces van NOW ondersteunen. En dit in een dynamische en energieke omgeving met volop uitdaging.
Als Functioneel Beheerder bij UWV doe je nog veel meer. Jij adviseert als specialist op het vakgebied bij functionele incidenten en monitort de voortgang van incidenten. Je beheert, administreert en rapporteert wijzigingsverzoeken in samenwerking met relevante partijen. Je levert vakinhoudelijke input en ondersteuning voor het releaseplan. Je reviewt pro-actief en tijdig business analyses en functioneel ontwerpen. En je analyseert binnen de IV keten de impact en kosten van voorgestelde wijzigingen en adviseert over mogelijke oplossingsrichtingen. Tevens kun je gebruikers- en business wensen vertalen naar functionele en non-functionele requirements. Vanzelfsprekend deel je vakinhoudelijke input met je collega professionals. Als je ook nog ervaring hebt met ketenbeheer en ervaring hebt in werken met projecten en met agile werken? Kom dan Informatie Voorziening (IV) van Uitkeren versterken. Kortom: je bent gemotiveerd om een cruciale rol te spelen in ons Functioneel Beheer team.
Kom je bij ons werken dan kies je voor samenwerking met interessante disciplines. Je werkt zelfstandig en neemt als inhoudsdeskundige deel aan projecten. Betrokkenheid bij een team is je tweede natuur. En als vanzelfsprekend neem je de verantwoordelijkheid. Je oordeel vorm je op basis van een breed spectrum aan signalen en met je helicopterview overzie jij het geheel. Je natuurlijke rol is die van linking pin en verbinder. Met je doortastendheid en organisatietalent weet je veel gedaan te krijgen.
Ten behoeve van de landing NOW bij domein OSW is een functioneel beheerder nodig die een aantal beheer taken gaat uitvoeren.Dit betreft het in beheer nemen van 2 of 3 applicaties. Het beheer voor deze applicaties wordt nu gedaan door beheerders uit een ander domein binnen IV Uitkeren. Deze taken neem je over. Dit betreft o.a. de volgende taken: autorisatiebeheer, gebruikersondersteuning, begeleiding en ondersteuning GAT en ketentesten, uitvoeren query's, verwerken/inlezen bestanden, oplossen incidenten, deelnemen aan refinement (als onderdeel van het sprintteam).
Ander onderdeel van de opdracht is meedenken over het robuuster neerzetten van het beheer binnen het domein OSW.


Eisen waaraan je moet voldoen

- Aantoonbare ervaring met SQL

- Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de functie Functioneel Beheerder in de afgelopen 5 jaar
- Ervaring met autorisatiebeheer
- Het CV moet volledig in het Nederlands zijn en maximaal 7 pagina's


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

Om als Functioneel Beheerder aan te slag te gaan heb je:

• Een HBO diploma, bij voorkeur HBO bedrijfskundige informatica;
• ervaring met beheersprocessen gebaseerd op BISL en ASL en ITIL frameworks;
• kennis van de theorieën, methoden en instrumenten m.b.t. Functioneel Beheer;
• gedegen kennis van service management processen, applicatie- en wijzigingenbeheer; en bij voorkeur met (de inrichting van) autorisatiebeheer.
• De opleiding functioneel beheer gevolgd en afgerond.Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

FastFlex

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Opdrachten zoeken

Nina Gorter

Nina Gorter


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail