Business analist

UWV - 2020/3430

amsterdam
38,00 uur
18-09-2020
12 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
FastFlex
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant UWV zijn wij op zoek naar een  Business Analist


Informatie over de opdracht

De business analist moet voldoende kennis hebben om Lean gedreven verbeteringen door te kunnen voeren en van de realisatie/implementatie van sterk gedigitaliseerde processen en (online) dienstverlening
.

•Het in samenwerking met andere projectleden binnen het STAP programma, afdeling Dienstverlening van het WERKbedrijf, andere ketenpartijen en applicatieleverancier nader uitwerken van de te leveren diensten aan burgers, opleidingsinstellingen en opdrachtgever voor het kunnen verstrekken van een STAP-subsidie.
Het bijdragen aan het opstellen van het programma van eisen en aan het beoordelen t.b.v.de aanbestedingen die in het programma lopen.
•Het opstellen/inrichten van eenvoudige klantreizen voor burger, opleider en (nieuwe) medewerker, gebaseerd op de beoogde STAP-dienstverlening met een maximaal digitale afwikkeling van het bedrijfsproces. Hierbij zal nauw samengewerkt worden met de (externe) applicatie-ontwikkelaar en degene die verantwoordelijk is voor de communicatie via de portal met burgers en opleiders.
•Het gedetailleerd uitwerken en onderhouden van de noodzakelijke procesmodellen in BPMN (van ‘glad geval’ tot en met de situaties van een bezwaarmakende burger of opleider, een onterechte uitbetaling die wordt gevolgd door een terugvordering), inclusief het aangeven van informatieproducten en data die daarbij nodig zijn en de bijbehorende metingen die gedaan moeten worden in het kader van procesmanagement en verantwoording.
• Het opstellen van beslisnotities en geven van ondersteuning bij de komende organisatie-inrichting. Helpen opstellen van het document omtrent organisatie-inrichting van STAP, het meehelpen uitwerken van potentiele verbeteringen.
•Indien gewenst door de applicatie-leveranciers: het opstellen van use cases op basis van de uitgewerkte procesmodellen en ondersteunen bij het configureren/inrichten van de appplicatie.
•Het optreden als vraagbaak over het procesverloop voor proces- en applicatieleverancier en het adviseren/ondersteunen van het implementatieteam op inhoud
•Het in overleg met de applicatie-leverancier opstellen van testgevallen/scenario's en het bijdragen aan de functionele en keten (acceptatie)testen.
•Het in overleg met betrokkenen van de helpdesk opstellen van werkinstructies en Frequently Asked Questions.
•Uitvoeren van de rol van meewerkend voorman t.b.v. collega's, zoals procesontwerpers.
•De business analist heeft aantoonbare ervaring met lean verbetertrajecten en agile werken.


Eisen waaraan je moet voldoen

- Minimaal afgeronde WO-opleiding bedrijfskunde, informatiekunde of bestuurskunde of gelijkwaardig
- Het CV moet volledig in het Nederlands zijn en maximaal 7 pagina's
- Lean Green belt kennis
- Aantoonbare ervaring met het implementeren, beoordelen/testen en aansturen van het doorvoeren van verbeteringen en nieuwe initiatieven in gedigitaliseerde uitvoering en dienstverlening
- Aantoonbare ervaring met ontwikkeltrajecten bij startende afdelingen/bedrijven
- Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de requirementsmethodiek en businessanalysemethodiek in de afgelopen 4 jaar (moet blijken uit het cv)
- Recente aantoonbare werkervaring als procesmanager, informatieanalist of businessanalist bij grote en complexe (overheids)organisaties in de afgelopen 3 jaar
- Aantoonbare kennis en recente ervaring met het opstellen van BPMN-procesmodellen
Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

FastFlex

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Opdrachten zoeken

Melanie van Muiswinkel

Melanie van Muiswinkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail