Werving & Selectie adviseurs

Belastingdienst - NON ICT - 2021/1937

Utrecht
36,00 uur
07-04-2021
8 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant Belastingdienst zijn wij op zoek naar een Werving & Selectie adviseurs.


Informatie over de opdracht

Profiel adviseur W&S
In de rol van interim adviseur werving en selectie draag je bij aan de uitvoering van een voor alle betrokkenen helder en transparant werving- en selectieproces. Dat doe je voor verschillende organisatieonderdelen, wat betekent dat je te maken krijgt met heel diverse vacatures die kunnen variëren van een duiker voor de Douane tot een fiscalist voor Belastingen tot een ICT’er voor de IV-keten.

Als adviseur weet je dat het werving- en selectieproces bij een organisatie als de Belastingdienst is onderworpen aan strikte afspraken en wet- en regelgeving. Jij verzorgt hierover de communicatie met vacaturehouders en collega’s van Team Jobmarketing, Team Assessments én met je directe collega’s. Je draagt bij aan de organisatie en planning van het werving- en selectieproces, je bewaakt de doorlooptijden en je draagt mede zorg voor de administratieve vastlegging ervan in het applicant tracking system. Én samen met de vacaturehouder speel je een grote rol in de daadwerkelijke uitvoering van het proces: van het bepalen van de juiste wervingsaanpak, tot de cv- en briefselectie tot het voeren van selectiegesprekken met kandidaten.

Wat is verder belangrijk?
Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt dienstverlening hoog in het vaandel staan en bent in staat om met een frisse en creatieve blik te kijken naar (verbeteringen in) ons werving- en selectieproces. Je neemt initiatief en beschikt over een hands-on mentaliteit. Je bent een actief netwerker en beweegt je gemakkelijk door onze complexe en veranderende organisatie, waarbij je oog en oor hebt voor verhoudingen: dat vereist doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Én bovenal: je bent een enthousiast en betrokken.


Eisen waaraan je moet voldoen

  • Op deze aanvraag is het niet mogelijk om ZZP-ers aan te bieden in verband met de Wet DBA.
  • Alleen Nederlandstalige CV’s aanbieden en kandidaten moeten native Nederlands kunnen spreken
  • Hbo-diploma bij voorkeur in HRM Richting
  • Minimaal 2 tot 3 jaar actuele werkervaring als corporate recruiter binnen een complexe en politiek-bestuurlijke omgeving, bij voorkeur binnen de publieke sector.
  • Flexibel en bereid te reizen tussen de verschillende kantoren van de Belastingdienst. Op dit moment werken we fulltime thuis, ervaring met online werven een pré.Wie jij bent

  • Klantgerichtheid
  • Overtuigingskracht
  • Samenwerken
  • Omgevingsbewustzijn
  • Plannen en organiseren


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Opdrachten zoeken

Lars van Nierop

Lars van Nierop


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail