Tester

Dienst ICT Uitvoering (DICTU) (BT) - 2021/7080

Groningen
36-36 uur
z.s.m.
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Sluit over 6 dagen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant DICTU zoeken wij een Tester.


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:
Het programma RijksZaak (DICTU) is op zoek naar een Tester om het projectteam te versterken. Je bent al jaren bekend met het test- en ontwikkelproces, en je komt zelf graag met verbeter voorstellen. Je hebt als tester een gezond wantrouwen richting de documentatie, ontwikkelaars en opleveringen. Je gaat actief opzoek naar informatie en duikt graag in de specificaties en de software om het systeem te begrijpen en de fouten eruit te halen. Je daagt de ontwikkelaars en het team uit om zo tot betere software te komen. We streven ernaar om zoveel mogelijk te automatiseren. Hiervoor gebruiken we Tosca. Jij hebt aantoonbare ervaring met testautomatisering en weet samen met de andere testers het testen naar een hoger niveau te brengen. 

Werkgebied is primair regio Groningen/Assen/Zwolle.


Achtergrond opdracht:
Binnen het programma RijksZaak heeft men een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken ontwikkeld. De dienst is ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco. Vanuit Zwolle opereert een centraal team (de 'Basisdienst') dat het casco systeem beheerd en onderhoud en middels diverse implementatietrajecten worden aansluitingen gerealiseerd voor verschillende overheidsorganisaties (de 'Klantprojecten').

Eisen waaraan je moet voldoen

-Voor deze opdracht mogen wij geen ZZP’ers aanbieden.

-TMap NEXT® Certified
-Tricentis Automation Specialist 2 Certificate (of vergelijkbaar)
-Certified Agile Tester (CAT)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

-Ervaring met testautomatisering (1 jaar)

-Een afgeronde WO/HBO opleiding, in een relevante richting (1 jaar)
-Ervaring met Agile/Scrum (1 jaar)
Wie jij bent

- uitstekende communicatieve vaardigheden,

- teamplayer (kan desgewenst ook zelfstandig werken),
- klantgericht,
- proactieve werkhouding
- stressbestendig,
- doorzettingsvermogen


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Open

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Jesley Ronkes

Jesley Ronkes


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail