Tester

Belastingdienst ICT (2018) - 2021/7083

Apeldoorn
36-36 uur
z.s.m.
1 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant Belastingdienst zoeken wij een Tester. 


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:

We zoeken een tester ten behoeve van het team voor het ondernemersportaal (ONP), die het "totale plaatje" (de keten) kan overzien en affiniteit heeft met testautomatisering en integratie- en acceptatietestentesten. 

Het werk bestaat uit: 

- Testen;

- Oplossen van problemen en storingen;

- Versiebeheer op releases en documentatie;

- Configuratiebeheer;

- Inrichten en onderhouden van testomgevingen;

- Opzetten van geautomatiseerd testen;

- Uitvoeren van c.q. assisteren bij integratie- en acceptatietesten. 

Bij dit alles heb je natuurlijk oog voor security- en kwaliteitsaspecten. Je werkt in een scrumteam samen met collega's aan het hele ontwikkeltraject (refinement van de opdracht, begroten en inplannen van taken en testen tot en met het demonstreren van de functionaliteit voor de gebruikers). 

We verwachten van je, dat je jezelf verder ontwikkelt en de ontwikkelingen rond het testen volgt. Je kunt je kennis goed overdragen en je hebt affiniteit met programmeren. Je kunt goed samenwerken met collega's, je bent creatief, je bent flexibel en je bent thuis in verschillende frameworks of je hebt bewezen je die snel eigen te kunnen maken. Het is een pré als je bekend bent met Java, Angular, Jenkins en Robotframework.

Tenslotte verwachten we van je, dat je zelfstandig kunt werken binnen het scrumteam en initiatieven neemt wanneer dat nodig is.


Achtergrond opdracht:

De Belastingdienst maakt gebruik van veel formulieren. Bij IV Interactie leveren en onderhouden we een formulierendienst, waarmee de Belastingdienst snel, aanpasbaar, beheersbaar, bestuurbaar, schaalbaar, efficiën en kwalitatief hoogwaardige formulieren kan voortbrengen en beheren. Die formulieren komen via portalen beschikbaar voor belastingplichtigen om veilig en snel hun transacties met de Belastingdienst te kunnen uitvoeren. Er loopt een programma om voor alle papieren formulieren een elektronische evenknie te realiseren. Voor het opzetten en beheren van het Zakelijk portaal (portaal voor ondernemers) en de bijbehorende formulieren zoeken we een tester/testautomatiseerder/integratietester met programmeeraffiniteit.


Eisen waaraan je moet voldoen

-Alleen Nederlandstalige CV’s aanbieden en kandidaten moeten native Nederlands kunnen spreken.
-Voor deze opdracht mogen wij geen ZZP’ers aanbieden.
-Tmap Next Foundation of ISTQB Foundation. Tmap Advanced of ISTQB Advanced
-Kennis van en ervaring met RobotFramework
-Kennis van en ervaring met Java en object georiënteerd programmeren in het algemeen
-Leading SAFe (o.i.d.)
-Kennis van GIT, Jira en Confluence
-Kennis van WEB/security
-Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (b.v. blijkend uit een Bachelordiploma)
-Ruime ervaring als tester (5 jaar)
-Ervaring met het opzetten van geautomatiseerd testen en frameworks (3 jaar) 


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

-Kennis van Maven, Jenkins, Dinq, IntelliJ en Angular
-Ervaring met werken in een Agile/scrumteam


Wie jij bent

- Samenwerken
- Analyseren
- Flexibel
- Resultaatgericht
- Omgevingsbewustzijn


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Open

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Björn Coppen

Björn Coppen


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail