Tester

Belastingdienst ICT (2018) - 2021/6422

Apeldoorn
12-36 uur
28-10-2021
2 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant Belastingdienst zijn wij op zoek naar een Tester.


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:

Voor het continuïteitsteam binnen de IBS Loonheffing, zoeken we een ervaren Tester voor testwerkzaamheden van RLH (Relatiegegevens Loonheffingen) met kennis van en ervaring met testautomatisering en Robot Framework. Als Tester binnen het IBS Loonheffingen continuïteiten team werk je aan meerdere services. We zijn op zoek naar een energieke seniore collega die vanuit zijn of haar kennis en ervaring een bijdrage kan leveren aan de uiteindelijke ontwikkeling. Vroeg in het realisatie proces aanhaakt met een duidelijk einddoel. Ben je iemand die snel verbanden ziet, met een sterk omgevingsbewustzijn, een teamspeler, analytisch sterk, goede netwerkvaardigheden, pragmatisch kunnen omgaan met de gekozen werkwijze en gewend zijn om in een complexe omgeving te werken? Meld je dan aan bij ons team! Het IBS Loonheffingen continuiteitsteam is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en beschikbaar stellen van IV-voorzieningen voor de Loonheffingen processen. Als ontwikkelopdracht voeren we wijzigingen door in de huidige systemen en creeren we de interfaces t.b.v. het nieuwe RLH (Relatiegegevens Loonheffingen) systeem.Daarnaast voer je de dagelijkse werkzaamheden van een tester uit, als- het ondersteunen bij unit- en integratietesten in een mainframe ontgeving,- het opstellen van testontwerpen,


Achtergrond opdracht:

Het IBS Loonheffingen continuïteiten team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en beschikbaar stellen van IV-voorzieningen voor de Loonheffingen processen. Als ontwikkelopdracht voeren we wijzigingen door in de huidige systemen en creëren we de interfaces t.b.v. het nieuwe RLH (Relatiegegevens Loonheffingen) systeem. Binnen Loonheffing werken we volgens de principes van SAFe, Agile en Scrum. In multidisciplinaire teams waarin software wordt ontwikkeld betekent dit dat een team gezamenlijk verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de te leveren software. Algemene Taken van een teamlid in een multidisciplinair team zijn:• Je draagt bij aan het verfijnen van backlog items. 

• Je draagt bij aan het plannen van iteraties. 

• Je draagt bij aan het meten en verbeteren van de uitgevoerde werkzaamheden. 

• Je neemt actief deel aan de benodigde scrum sessies en events.

• Je werkt samen met andere multidisciplinaire teams om te zorgen dat de keten altijd blijft werken. 

• Je ondersteunt en vervangt daar waar nodig collega’s binnen het multidisciplinaire team.

Eisen waaraan je moet voldoen

-Alleen Nederlandstalige CV’s aanbieden en kandidaten moeten native Nederlands kunnen spreken.
-Voor deze opdracht mogen wij geen ZZP’ers aanbieden.
- Tmap Next Foundation
-Kennis van testmethoden.
- Uitgebreide aantoonbare ervaring met testen in een mainframe omgeving . (5 jaar)
- Aantoonbare ervaring met Agile/SCRUM werken. (1 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

- Kennis van JIRA, Bitbucket, Confluence


Wie jij bent

Proactieve houding: je bent snel productief in een complexe omgeving. Je hebt een duidelijke visie op testen en weet deze ook uit te dragen. In staat om te prioriteren, stressbestendig: je kunt je in de praktijk staande houden in een omgeving die onderhevig is aan verschillende afhankelijkheden en prioriteiten. Gericht op samenwerking (“teamplayer”) en kennisdeling/overdracht: je bent gericht op samenwerken en hebt plezier aan het overdragen van testkennis en –processen om zo de kwaliteit van de geteste functionaliteit te kunnen (blijven) garanderen. Je zoekt daarnaast de collega’s op uit andere multidisciplinaire teams om de geteste functionaliteit keten breed te kunnen garanderen.Je hebt de drive om continue te willen verbeteren.


Extra informatie

Aanvullende informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Open

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Björn Coppen

Björn Coppen


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail