Testanalist

UWV - 2020/3652

Amsterdam
38,00 uur
25-09-2020
13 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant UWV zijn wij op zoek naar een Testanalist


Informatie over de opdracht

Als Test Automatiseerder kom je te werken bij UWV Gegevensdiensten in Sloterdijk waar innovatie hoog in het vaandel staat. Bij ons draait het allemaal om de tevredenheid van de klant. Gegevensdiensten verzamelt en beheert gegevens over lonen, uitkeringen en dienstverbanden van alle verzekerden in Nederland. Die gegevens worden gebruikt om de hoogte van uitkeringen te berekenen en om formulieren vooraf zo veel mogelijk in te vullen. We stellen de gegevens ook beschikbaar aan jou en derden, zoals de Belastingdienst, gemeentelijke sociale diensten, pensioenfondsen, de Sociale Verzekeringsbank en het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Samen met drie collega's ga jij werken in een ontwikkelteam aan webservice oplossingen en een front end applicatie voor zowel interne als externe klanten en werk jij hard om de kwaliteit te blijven waarborgen van het geleverde werk. Hiervoor krijg je de ruimte om bij ieder product alles omtrent test automatisering op te zetten of te verbeteren en denk je mee over de in te zetten tools (bijvoorbeeld SOAtest of Selenium) en aanpak.

Binnen deze uitdagende rol kom je in een informele werksfeer terecht waar het team dezelfde passie deelt voor verbetering en innovatie. Om dit te waarborgen met elkaar wordt er vanuit de organisatie veel aandacht besteed aan kennisdeling, evenementen en uitjes!


Eisen waaraan je moet voldoen

- PAQ, ISTQB en/of TMAP Suite gecertificeerd;

- Heeft minimaal 3 jaar werkervaring met Testautomatisering in de afgelopen 5 jaar;
- Heeft minimaal 3 jaar werkervaring als Tester in de afgelopen 5 jaar;
- Heeft minimaal 3 jaar ervaring met het werken in een scrumteam in de afgelopen 5 jaar;
- Heeft kennis van programmeren.
Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Opdrachten zoeken

Vicky Brokmann

Vicky Brokmann


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail