Testanalist

UWV - 2020/3537

Amsterdam
38,00 uur
18-09-2020
12 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant van het UWV zijn wij op zoek naar een Testanalist.


Informatie over de opdracht

Wij zijn op zoek naar een keten/integratie testanalist met ervaring in testen van applicaties in een complexe ketenlandschap. Van jou wordt verwacht dat jij, als teamlid, participeert in de Integratie & Ketentest-processen. Meedenken met de inrichting van processen, kritisch zijn, constant willen verbeteren zijn belangrijke eigenschappen die wij zoeken. Zelfstandig kunnen werken en de applicatie inhoudelijk eigen maken is een vereiste. Je werkt aan het testtraject: opstellen van ketentestgevallen, voorbereiden en controleslag van testdata, intake van koppelingen, uitvoeren van Ketentest cq Integratietest, ondersteuning van de Gebruikers Acceptatie test. Het zwaartepunt ligt bij de uitvoeren en ondersteunen van de integratie en ketentest, als ook het opvolgen van de issues. Het delen en vastleggen van kennis is een vanzelfsprekendheid.


Eisen waaraan je moet voldoen

- TMAP en/of ISTQB gecertificeerd

- Heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met werken in scrum teams in de afgelopen 5 jaar
- Heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met webapplicaties en webservices in de afgelopen 5 jaar
- Heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het functioneel testen van informatiesystemen in de afgelopen 5 jaar
-  Het CV moet volledig in het Nederlands zijn en maximaal 7 pagina's
- Heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met ketentesten in de afgelopen 5 jaar
- Heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Test Automatisering, zowel Unit-, als Regressie Testen in de afgelopen 5 jaar
- Heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met risico gebaseerd testen, inclusief het opstellen van een Product Risico Analyse in de afgelopen 5 jaar
- Prince2 foundation gecertificeerd
Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Gesloten

Opdrachten zoeken

Vicky Brokmann

Vicky Brokmann


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail