Technisch architect IV

Belastingdienst ICT (2018) - 2021/6065

Apeldoorn
36 uur
20-10-2021
2 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant Belastingdienst zijn wij op zoek naar een Technische Architect.


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:

Het gaat om een architectuurklus binnen domein Gegevens - ART Handhavings en Inkomensgegevens. Binnen de ART moeten epics nader uitgewerkt worden in een solution architectuur. Daarna volgt het realisatietraject binnen 1 of meer teams, daarbij moet dit verder begeleid worden vanuit architectuur. En gedurende het hele traject moet er AR-control plaatsvinden waarbij bewaakt wordt dat aan de SA voldaan wordt of eventueel onder voorwaarden afgeweken wordt. Uiteindelijk moet de solution architectuur landen in de domein architectuur. Binnen de ART wordt gerealiseerd met 3 ontwikkelstraten: Cobol, Java en Normalized Systems. Kennis van deze ontwikkeltalen is een pre. Je werkt samen met andere architecten en ontwikkelaars binnnen een voorbereidingsteam maar ook met de verschillende agile teams binnen de ART en eventueel andere domeinen en afdelingen binnen de Belastingdienst. De architectuur wordt uitgewerkt in de taal Archimate en het tool Bizzdesign Suite (BES), een repository waarin we samenwerken met meer dan 200 andere architecten uit de verschillende domeinen. Qua functionaliteit gaat het over het inwinnen van gegevens en intern en extern beschikbaar stellen. Datagovernance is daarbij een speerpunt.


Achtergrond opdracht:
Het bestaande team is onderbezet en recentelijk is ook iemand weggegaan, we zijn dus op korte termijn op zoek naar iemand die snel inzetbaar is en voor langere tijd beschikbaar is. Belastingdienst ervaring is een pre.

Eisen waaraan je moet voldoen

 • De inhuurketen mag maximaal 3 schakels hebben. Dat is dus X – Between Belastingdienst, waarbij X ZZP-er kan zijn of een leverancier die de kandidaat in dienst heeft. Mocht de leverancier een ZZP-er willen doorlenen, dan kan dat alleen doordat Between een rechtstreeks contract met de ZZP-er aangaat. De leverancier stapt er dan tussenuit en spreekt evt. zelf een kickback fee met de kandidaat af.
 • Ervaring in werken met Cobol en Java-oplossingen/ontwikkelaars (DB2, Websphere Application Server, Java, Cobol op het mainframe). Archimate, TOGAF, ITIL, Bizzdesig
 • meerdere jaren Archimate 3.0/3.1, TOGAF
 • meerdere jaren Archimate 3.0/3.1, TOGAF
 • HBO/WO (5 jaar)
 • Ervaring als data architect (3 jaar)
 • Ervaring met Agile werken (SAFE) (2 jaar)
 • Ervaring met uitwerken outline businesscases (2 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

 • Ervaring met TOGAF
 • Snel ingewerkt In staat om op afstand te werken


Wie jij bent

 • Zelfstandig kunnen werken Bij voorkeur
 • eerdere ervaring in werken bij de BD
 • Onder tijdsdruk kunnen werken


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig. Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.

Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Open

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Björn Coppen

Björn Coppen


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail