Technisch applicatiebeheerder

DUO Groningen - 2021/192

Groningen
36,00 uur
13-01-2021
12 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Junior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant DUO Groningen zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder.


Informatie over de opdracht

DUO vraagt om een (Technisch Infrabeheer / Technisch Applicatiebeheerder) binnen het team welke verantwoordelijk is voor Data  Management Tooling. Het team, DMT, verzorgt de installatie en het technisch beheer van data management tooling waaronder, IDQ, Tableau, PowerBI, Powercenter en SAP BO. De technisch beheerder moet bij veranderende informatievoorziening controleren of het geleverde producten voldoen aan de gevraagde kwaliteit. Daarnaast wordt verwacht dat de beheerder goed afstemt met de afdeling datamanagement (de business) zodat er een gezamenlijke verantwoordelijkheid bestaat voor de dienst als geheel.


Omdat gegevensmanagement steeds belangrijker wordt binnen DUO, wordt ook het technisch beheer van de gebruikte data management  tooling steeds omvangrijker. Hiervoor is een specifiek team in het leven geroepen. Afstemming tussen business en techniek is cruciaal, 
waarin van de kandidaat een actieve en constructieve bijdrage wordt verwacht.


Eisen waaraan je moet voldoen

BELANGRIJK! Graag zien wij een toelichting van de eisen en wensen terug in het cv. DUO Groningen selecteert namelijk kritisch op de toelichting/motivatie.

- Minimaal een hbo-diploma
- Minimaal 1 jaar ervaring met de inrichting, de installatie en het beheer van Tableau
- Minimaal 1 jaar ervaring met de inrichting, de installatie en het beheer van IDQ
- Minimaal 1 jaar ervaring met het werken in een Agile/DevOps omgeving


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

- Kennis van PowerCenter, POwerBI, Machine Learning, R Studio en/of SAP BO

- Werkervaring met automated deployen
- Affiniteit met / begrip van functioneel- en technisch applicatie behee


Wie jij bent

- Analyserend vermogen en goed kunnen samenwerken

- Pro-actief benaderen andere stakeholders/teams
- Initiatiefrijk zijn
- Resultaatgerichtheid 


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Gesloten

Opdrachten zoeken

Melanie van Muiswinkel

Melanie van Muiswinkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail