Technisch applicatie beheerder

Ministerie van I&W - 2021/6094

Rotterdam
36,00 uur
14-10-2021
12 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat zoeken wij Technisch Applicatiebeheerder.


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:

We zijn op zoek naar een technisch applicatie beheerder voor een project dat momenteel de transitie naar DevOps doormaakt. Je bent betrokken bij zowel de ontwikkelcyclus van onze softwareproducten als het testen van de kwaliteit en het releasen van het afgeleverde product. In deze fase van het project wordt de functionaliteit geleidelijk in productie genomen en wordt in pre-productie veel geoefend door stakeholders. Het zwaartepunt van je werkzaamheden ligt op het gebied van het verbeteren van de werking van de (Gitlab) pipeline, uitbreiden van geautomatiseerde testen, verbeteren van monitoring en alerting en het mergen van opleveringen in de keten. Je kunt zelfstandig werken en bent analytisch sterk, maar je bent ook in staat om de verbinding te zoeken met de andere teams. Communiceren is je tweede natuur en dus stem je je werkzaamheden continu af met alle relevante stakeholders in de keten. Kennis van Kubernetes, Gitlab, Helm, Harbor, Prometheus, Grafana en Jaeger is vereist.

Achtergrond opdracht:
Rijkswaterstaat (RWS) vormt als uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van I&W een belangrijke schakel tussen beleid en maatschappij. Rijkswaterstaat is één van de ontwikkelaars in het interbestuurlijke IT-programma Digitaal Stelsel Omgevingswet Landelijke Voorziening (DSO-LV). Met de introductie van de Omgevingswet wordt de stap gemaakt naar het één loket principe waar alle gebruikers van het stelsel terecht kunnen voor alle informatie over en gebruikerstoepassingen van de Omgevingswet. In de Omgevingswet wordt een belangrijke stap gezet naar decentralisatie van de regelgeving betreffende de openbare ruimte. In het omgevingsloket zullen daarom de regels van zowel het Rijk als gemeenten, waterschappen en provincies in onderlinge samenhang worden ontsloten. Het programma DSO-LV wordt uitgevoerd binnen een SAFe Agile werkomgeving.


Eisen waaraan je moet voldoen

 • Een doorleenconstructie is niet toegestaan.
 • Uitsluitend Nederlandstalige CV’s indienen met het liefst een max van 5 pagina’s. 
 • Bij een eventuele aanbieding wordt er in de laatste stap gevraagd om een ‘Standaard aanbiedingsformulier’ in te vullen. Daarin wordt gevraagd om een korte toelichting op onderstaande eisen en wensen te geven. Geef in dit document aan waarom de aangeboden kandidaat voldoet aan de eis en/of wens.
 • Relevante kennis op tenminste HBO niveau (informatica of informatiekunde is een pre)
 • Kubernetes, Open Shift
 • Scripting in Python (of een andere programmeertaal)
 • Gitlab, Helm3, Harbor, Prometheus, Grafana, Jaeger
 • Agile Scrum
 • Kennis van Containerization (Kubernetes, continuous integration, continuous deployment) (2 jaar)
 • Kennis van monitoring en alerting (1 jaar)
 • Kennis van Standaard Platform (1 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

 • Je bent in staat om ontwikkelaars te adviseren over bijvoorbeeld automatische deployment scripts, Gitlab, Helm3 en Harbor.


Wie jij bent

 • Nauwkeurig
 • Uitstekende analytische vermogens
 • Uitstekend samenwerkingsvermogen
 • Plannen en organiseren
 • Communicatief sterk in woord en geschrift


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant. 
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. 
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op. 
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Gesloten

Opdrachten zoeken

Melanie van Muiswinkel

Melanie van Muiswinkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail