Teamleider Architectuur

Belastingdienst - ICT - 2021/201

Apeldoorn
36,00 uur
13-01-2021
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant de Belastingdienst zoeken wij een Teamleider Architectuur


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:

De beoogde Teamleider Architectuur is de kwartiermaker voor een nieuw in te richten team van ongeveer 25 Lead IT architecten binnen de CTO Office van Directie IV. 
Gedurende een periode van 6 maanden wordt het team Lead IT architecten opgezet en is hij/zij verantwoordelijk voor operationele sturing op dit team. Daarnaast geeft hij/zij richting aan de professionalisering van de architectuurfunctie en de architectuurgovernance binnen de Directie IV. Aan het einde van de periode is de opvolger geselecteerd en ingewerkt

Achtergrond opdracht:
Binnen de directie Informatievoorziening van de Belastingdienst wordt een CTO Office ingericht. Binnen de CTO Office is Architectuur&Portfolio (o.a.) verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van kaders voor het voortbrengen en leveren van ICT diensten. Ook identificeert zij kansen en bedreigingen van nieuwe ICT-ontwikkelingen voor de Belastingdienst en ondersteunt het Managementteam van de directie Informatievoorziening bij het inspelen op die ontwikkelingen in een brede context (politiek, beleid, markt). Het team rapporteert direct aan het Managementteam van de directie Informatievoorziening. Om de architectuursturing binnen Directie IV te versterken is ervoor gekozen om binnen de CTO Office een deel van deze architecten (25 personen) voor 80% van hun tijd toe te wijzen aan de ketenteams binnen Directie IV. Deze Lead IT architecten bewaken en geven feedback op de kaders, werken mee aan solution architecturen en ondersteunen de ketenteams bij het professionaliseren van hun architectuurproducten..


Eisen waaraan je moet voldoen

-WO denk- en werkniveau

-TOGAF, Archimate
-Leidinggeven - (aan)sturen
-WO denk- en werkniveau
-Ervaring in het functioneel aansturen van IT architecten
-Aantoonbare ervaring met het (aansturen van) ontwerpen, implementeren en beheren van applicaties en infrastructuren
-Aantoonbare ervaring in het adviseren van management van de business- en IV-organisatie op het directie niveau


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

- Kennis op het gebied van business,- applicatie- en technologiearchitectuur; 

- Affiniteit met en kennis van IT-trends- en ontwikkelingen;
- Affiniteit met multidisciplinair (samen-)werken in een politiek-bestuurlijke context (o.a. IT, fiscaal, portfoliomanagement, projectmanagement, financial control etc.)


Wie jij bent

- Creativiteit;

- Bestuurssensitiviteit
- Plannen en organiseren;
- Resultaatgerichtheid;
- Groepsgericht aansturen


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Gesloten

Opdrachten zoeken

Casper Hamburger

Casper Hamburger


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail