Senior SAS consultant

Ministerie van I&W - RWS - 2021/194

Delft
32,00 uur
13-01-2021
12 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een Senior SAS consultant.


Informatie over de opdracht

- Technische inrichting van een hoog beschikbare SAS/Cloud Foundry infrastructuur t.b.v. LMW Next i.s.m. IRN lijnafdeling 

- Technisch ontwerp van LMW Next op basis van SAS/Cloud Foundry i.s.m. IRN lijnafdeling 
- Begeleiden test en acceptatieproces LMW Next SAS/Cloud Foundry infrastructuur 
- Technische systeemintegratie over gehele keten LMW Next

Het Landelijk Meetnet Water (LMW) is gerealiseerd door toepassen van RMI bouwstenen. De RWS Meetnet Infrastructuur (RMI) bouwstenen zijn anno 1990 ontworpen om tot een standaardisering te komen binnen de verschillende natte geautomatiseerde meetnetten van Rijkswaterstaat. De informatievoorziening via het LMW is essentieel voor tal van werkprocessen binnen RWS. Dat zijn voor een deel missie kritische processen: het sluiten van de stormvloedkeringen, de hoog- en laagwaterberichtgeving en het afgeven van tijpoorten voor de grote zeehavens, en daarnaast processen zoals operationeel peilbeheer, nakomen internationale en regionale afspraken, bepalen hydraulische randvoorwaarden, en begeleiding scheepvaart.

Het huidige meetnet bevat veel componenten die (bijna) end-of-life zijn en vervangen dienen te worden. Het huidige LMW netwerk is qua techniek verouderd, waardoor sommige componenten niet meer leverbaar zijn. Omdat we te maken hebben met verschillende omstandigheden op de meetlocaties (op het land, op zee, beschikbaarheid van voeding en netwerk) zijn er verschillende varianten van meetpunten in ons areaal aanwezig. Dit maakt het een gedifferentieerd netwerk met veel unieke technische lokale situaties en een veelvoud aan betrokken beheer partijen en afnemers.

RWS wil met het nieuwe meetnet een moderne en sterk gestandaardiseerde omgeving neerzetten, met een lage beheerlast en een lage faalkans en een hoge beschikbaarheid van vereiste meetgegevens aan zijn gebruikers binnen en buiten RWS.


Eisen waaraan je moet voldoen

- WO werk- en denkniveau

- Het ontwerpen van complexe technische infrastructuren
- Het ontwerpen van SAS infrastructuur
- Het gebruik van SAS in combinatie met sensornetwerken


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

- Kennis en ervaring SAS suite;

- Kennis en ervaring SAS Event Stream Processing;
- Kennis en ervaring Cloud Foundry;
- Kennis en ervaring Technisch design.
- Werkervaring binnen overheid


Wie jij bent

- Resultaatgericht

- Daadkrachtig
- Secuur / zorgvuldig
- Analytisch
- Organisatiesensitiviteit


Extra informatie

- Let op: Uitsluitend Nederlandstalige CV’s indienen met het liefst een max van 7 pagina’s.
- Let op: Zorg ervoor dat alle eisen duidelijk terug komen in het CV. Het biedt daarnaast een groot pluspunt als ook de wensen & competenties terugkomen in het cv.

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Gesloten

Opdrachten zoeken

Mike Veen

Mike Veen


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail