RTV Ontwikkelaar

Belastingdienst ICT (2018) - 2021/6069

Apeldoorn
32-36 uur
13-10-2021
2 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Professional
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant Belastingdienst zijn wij op zoek naar een RTV Ontwikkelaar.


Informatie over de opdracht

We zijn op zoek naar een ervaren ontwikkelaar voor de zogeheten RTV's (Robuuste Tijdelijke Voorzieningen) van Kantoor Toeslagen. De ontwikkeling en het beheer van deze RTV’s valt onder de verantwoordelijkheid van de IV-organisatie van Toeslagen. Op dit moment word 100+ RTV’s onderhouden, deze zijn wisselend qua functionaliteit en omvang. Het platform waar de RTV’s op worden gebouwd is SQL Server/.NET. Als ontwikkelaar heb je de volgende ervaring:

• Minimaal drie jaar relevante werkervaring
• Kunnen programmeren in VBA
• Kennis van .Net, C#, WS-script, SAS, HTML, SQL-server, Sharepoint, IIS en MVC
• Grondige kennis van Microsoft producten, met name de Office producten
• Ervaring met schrijven en onderhouden van documentatie m.b.t. de in beheer zijnde ICT-componenten
• Programmeren met databases
• Ervaring met opzetten OTA omgevingen

Als RTV ontwikkelaar ben je Ontwerper, Ontwikkelaar en Tester in één. Vanaf de intake tot en met de implementatie. Samen met twee collega’s bedien je de gehele Toeslagen organisatie (ca. 1300 medewerkers) en voorzie je in hun behoefte aan ondersteunende automatisering. Voor architectuuradvies en een eventueel procesontwerp wordt je ondersteund door IBS Toeslagen, maar verder ben je verantwoordelijk vanaf de intake met de (eind)gebruiker tot en met de implementatie voor het realiseren van een geautomatiseerde oplossing. Je klanten zijn veelal productieteams, die voor hun werkzaamheden moeten kunnen terugvallen op geautomatiseerde ondersteuning om hun werk snel en efficiënt te kunnen doen. Voor de ontwikkeling maak je een technisch ontwerp, je richt de database in, je ontwikkelt en test. Na goedkeuring van de gebruiker implementeer je de software.


Het kantoor Toeslagen maakt voor haar bedrijfsprocessen gebruik van diverse geautomatiseerde en niet-geautomatiseerde oplossingen. Naast handmatige kantoortaken wordt gebruikt gemaakt van lokaal ontwikkelde applicaties (RTVs) en één grote applicatie (Toeslagen Verstrekkingen Systeem) die is ontwikkeld en worden beheerd door IBS Toeslagen. Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen betreffende fraude-onderzoeken bij Kinderopvangtoeslag en de daarbij benadeelde burgers is er functionaliteit nodig t.b.v. herstelbetalingen en compensatieregelingen. Hierin zal deels worden voorzien d.m.v. RTV's.


Eisen waaraan je moet voldoen

Eisen:

- Aantoonbare VBA ervaring; Aantoonbaar Hbo-Informatica niveau
- Ervaring met opzetten OTA omgevingen
- Ervaring met schrijven en onderhouden van documentatie m.b.t. de in beheer zijnde ICTcomponenten
- Programmeren met databases
- Grondige kennis van Microsoft producten, met name de Office producten
- Relevant HBO-diploma (gericht op IT) of aantoonbaar HBO niveau
- Minimaal drie jaar relevante werkervaring
- Minimaal 3 jaar ervaring en kennis van .Net, C#, WS-script, SAS, HTML, SQL-server, Sharepoint, IIS en MVC


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

Wensen:

- Ervaring met het werken in Scrum-teams
- Kennis van het ToeslagenprocesExtra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig. Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant. Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.

- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Open

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Björn Coppen

Björn Coppen


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail