Projectmanager

DICTU - 2021/2230

Zwolle/Utrecht
36,00 uur
22-04-2021
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant DICTU zoeken wij een Projectmanager.


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:

Het Zaak Gericht Werken programma is op zoek naar een zeer ervaren senior projectmanager.

Achtergrond opdracht:
Binnen het programma Zaak Gericht Werken is men bezig met het ontwikkelen van een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken. De dienst wordt ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco. 
In Utrecht wordt gewerkt aan verder ontwikkelen klantspecifieke functionele systeemwensen van IGJ. Het project IGJ wordt vanuit Utrecht aangestuurd. Voor programma overleg is er regelmatig contact met de programmamanager. Daarnaast is er één keer per week een programma overleg in Zwolle.


Eisen waaraan je moet voldoen

  • Voor deze opdracht mogen wij geen ZZP’ers aanbieden. 
  • HBO/WO werk en denkniveau
  • Professioneel Projectmanager, Prince2 Practitioner opleiding certificering, MSP certificering
  • Ervaring met het leiden van een Scrum team.
  • Ervaring binnen overheidorganisaties, leiding geven aan projecten binnen een politiek complexe omgeving


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

  • Ervaring binnen overheidorganisaties, leiding geven aan projecten binnen een politiek complexe omgeving, Resultaatgericht sturen (aantoonbaar)
  • Kennis en ervaring van/met de opzet en invoering van cloud concepten.Kennis van Business Process Management, kennis van procesmodelleren, Agile/ Scrum framework
  • Goede beheersing Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)Ervaring met SSC's, ervaring in samenwerking binnen de overheidsketens, kennis van overheidsservice centra, contacten bij SSC's, Ervaring in het leidinggeven aan een project waarin gebruik wordt gemaakt van Pegasystems en Alfresco.Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Gesloten

Opdrachten zoeken

Roy Udo

Roy Udo


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail