Projectmanager Mijlpalen Schonen

Min van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties - 2020/4020

Groningen
36,00 uur
16-10-2020
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zijn wij op zoek naar een Projectmanager Mijlpalen Schonen


Informatie over de opdracht

- Doorleenconstructie is niet mogelijk.
- Uitsluitend Nederlandstalige CV’s indienen met het liefst een max van 5 pagina’s.
- Zorg ervoor dat alle eisen duidelijk terug komen in het CV. Het biedt daarnaast een groot pluspunt als ook de wensen & competenties terugkomen in het cv.

Opdrachtgever
In Groningen moet iedereen veilig kunnen wonen, werken en naar school gaan. Daarom werkt
Nationaal Coördinator Groningen (NCG) aan het onderzoeken en versterken van gebouwen in
het aardbevingsgebied. Het gaat om preventief versterken. Zo kunnen bewoners en gebruikers het  gebouw veilig verlaten bij een zware aardbeving. NCG werkt hiervoor samen met de gemeenten in het aardbevingsgebied, de provincie Groningen, de woningcorporaties en het Rijk. 

Opdrachtomschrijving
NCG houdt van alle adressen uit de werkvoorraad de status en voortgang bij a.d.h.v. de
hoofdmijlpalen. Het proces voor de mijlpaalregistratie is nog niet 100% waterdicht en het IT
landschap doorgaat een grote verandering. Om de kwaliteit van dataregistratie te verhogen is het  project Mijlpalen Schonen gestart met de werkstroom (I) Dataschonen - voor het schonen van de mijlpaalregistratie in de verschillende IT systemen en (2) Kranen dicht - om structurele 
datakwaliteit te borgen. Het project Mijlpalen Schonen moet resulteren in juistheid van de data in  de diverse (nieuw te ontwikkelen) IT systemen en bijbehorende externe/interne productie rapportages. 

De opdracht van de projectmanager Mijlpalen schonen omvat het aansturen van het
projectteam voor het realiseren van de datakwaliteit verbeterslag. De projectmanager is
verantwoordelijk voor het aanbrengen van structuur in het project, het bewaken van samenhang  en het sturen op resultaten en kwaliteit van de verschillende werkstromen. De projectmanager dient zijn weg binnen de NCG organisatie te vinden en te schakelen met de diverse stakeholders van het project. 


Eisen waaraan je moet voldoen

Knock-out
1. Kandidaat heeft WO werk- en denkniveau (aantoonbaar in CV/motivatie)
2. Kandidaat heeft aantoonbare ervaring in het aansturen van projecten  (aantoonbaar in CV/motivatie) 
3. Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met data & datakwaliteit analyses  (aantoonbaar in CV/motivatie) 
4. Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met proces verbeteringstrajecten  (bv. Lean, Six Sigma) (aantoonbaar in CV/motivatie)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

1. Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met verandertrajecten en de  implementatie van nieuwe processen en werkwijze. 

2. Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met dataplatforms en BI  rapportages 
3. Mate waarin de kandidaat affiniteit heeft met de versterkingsoperatie. Het  is een pré als de kandidaat bekend is met de organisatie, de processen en het IT landschap van de opdrachtgever. 
4. Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met IT (ontwikkel)trajecten en  stakeholdermanagementExtra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Gesloten

Opdrachten zoeken

Mike Veen

Mike Veen


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail