Medewerker Servicedesk

DJI - 2021/6135

Gouda/Den Haag
36,00 uur
18-10-2021
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

 Voor onze eindklant Dienst Justiele Inrichtingen zoeken wij een Medewerker Servicedesk.


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:

Voor het onboarden van een nieuwe klant is er op dit moment een vooruitgeschoven post beschikbaar, die on-site werkzaamheden vervuld. Deze werkzaamheden kunnen worden verdeeld in een tweetal categorieën: inventarisatiewerkzaamheden en hands-on eerste-/tweede- en derde lijns werkzaamheden.
Voor het invullen van eerste/tweede lijns werkzaamheden is extra capaciteit nodig en is deze aanvraag ook.

Werkzaamheden:- Helpdesk werkzaamheden (aannemen meldingen, registreren, oplossen indien mogelijk).- Uitvoeren dagelijkse werkzaamheden (controles, proactieve aanpassingen)- Incident management (oplossen verstoringen).- Uitwerken werkinstructies voor de werkzaamheden die hiervoor zijn genoemd.- Inventariseren van de omgeving- Gereedmaken en uitleveren van mobiele devices.Bovenstaande werkzaamheden moeten goed en efficient worden uitgevoerd en waar mogelijk moeten verbeteringen worden gesignaleerd en doorgevoerd.

Achtergrond opdracht:
Voor het onboarden van de nieuwe klant moet inzicht worden gekregen in de omgeving en plannen worden gemaakt voor het overzetten van diensten en dienstverlening. Hierbij moet de Servicedesk van JIO ook verder worden bijgepraat en de huidige eerste lijns medewerker worden ondersteund.


Eisen waaraan je moet voldoen

  • Bij het aanbieden van een kandidaat op bovenstaande aanvraag is een doorleenconstructie niet toegestaan. De kandidaat dient in dienst te zijn bij uw organisatie of ZZP’er. Indien er wel sprake is van een extra schakel in de keten zullen wij uw aanbieding niet in behandeling nemen en direct afwijzen.
  • Een VOG procedure maakt deel uit van de selectieprocedure,
  • DJI vergoedt geen reis- en verblijfskosten, ook geen dienstreizen;
  • Kandidaten die in vaste dienst zijn geweest bij DJI mogen binnen twee jaar niet aangeboden worden.
  • CV is in het Nederlands opgesteld en bevat maximaal 5 pagina's.
  • Medewerker moet bekend zijn met de beheer processen volgend ITIL
  • ITIL Foundation
  • Basis kennis van werkzaamheden rondom server-beheer
  • Afgeronde MBO opleiding of HBO werk- en denkniveau (3 jaar)
  • Relevante werkervaring in projecten en beheer (3 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

• Kennis van en ervaring met ITIL-processen en werkwijzen; • Kennis van systeembeheer van Windows systemen en werkplekken• Basiskennis van netwerken 

Betreffende medewerker zal de werkzaamheden mogelijk op wisselende loacties invullen (Den Haag en Gouda).


Wie jij bent

 •Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden; • Schriftelijke vaardigheden; • Algemene kennis van complexe technische infrastructuren;• Kennis van Agile (Kanban) manier van werken;


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Opdrachten zoeken

Michelle van Dorth

Michelle van Dorth


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail