Kaderstellend IT Architect

Belastingdienst ICT (2022) - 2021/7084

Apeldoorn
36-36 uur
25-11-2021
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant Belastingdienst zoeken wij een Kaderstellend IT Architect


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:
De IT Architect heeft de volgende taken:

• Bijdrage leveren aan Domein Architectuur Bedrijfsvoering voor wat betreft de Applicatie Architectuur en de verbinding met de proces- en technologiearchitectuur.

• Bijdrage leveren aan de Domein Architectuur Bedrijfsvoering voor de transitie voor een aantal subdomeinen.

• Bijdrage leveren aan impactanalyses ten behoeve van de impulsen uit diverse subdomeinen van Bedrijfsvoering.

• Meewerken aan en regie voeren over IT-architectuur in het voortraject (Business Cases, Globaal Ontwerpen, IT-Startarchitecturen).

• Zorgdragen voor alignment met de business, met leveranciers en met de technologielijn.

• Het zonodig afstemmen van deze architectuur met andere afdelingen binnen de IV-organisatie.

• Voert de Architectuur Control uit binnen een subdomein of overstijgend over meerdere (sub)domeinen en stuurt daarbij inhoudelijk de subdomeingerichte Solution Architect(en) aan.

• Toetsen op toepassing architectuurkaders.

• Advisering en ondersteuning van het management inclusief portfoliomanagement.

Je belangrijkste aandachtsgebieden zijn:

• Informatiehuishouding, een subdomein dat volop in de belangstelling staat en waar een grote opgave ligt om documentmanagement en archiefbeheer binnen de Belastingdienst op orde te krijgen.

 • Personeel, een subdomein waar je onder meer meewerkt aan een nieuwe architectuur voor een leermanagement-omgeving, aan vernieuwing voor werving en selectie en aan de ondersteuning van de interne werkprocessen door middel van werkstroombesturing. Daarnaast sluiten we steeds meer aan op de rijkbrede voorziening van P-Direkt.


Achtergrond opdracht:
Je stemt in eerste instantie goed af met de Domein Architect(en) waar de betreffende solution zal worden gebruikt maar ook met andere collega-architecten in andere disciplines en ontwikkelteams. Je haalt actief informatie op, stemt deze met verschillende stakeholders af en weet deze om te zetten in een gedragen oplossing. Je kunt makkelijk schakelen met de verschillende disciplines binnen IT en weet doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe te werken. Architectuur zie jij als stuurinstrument voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en je weet dat op overtuigende wijze uit te dragen. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden.


Eisen waaraan je moet voldoen

-Alleen Nederlandstalige CV’s aanbieden en kandidaten moeten native Nederlands kunnen spreken.
-De inhuurketen mag maximaal 3 schakels hebben. Dat is dus X – Between Belastingdienst, waarbij X ZZP-er kan zijn of een leverancier die de kandidaat in dienst heeft. Mocht de leverancier een ZZP-er willen doorlenen, dan kan dat alleen doordat Between een rechtstreeks contract met de ZZP-er aangaat. De leverancier stapt er dan tussenuit en spreekt evt. zelf een kickback fee met de kandidaat af.
 -Bestuurlijke informatica (5 jaar ervaring)
-Architectuur (methoden, modelleertechnieken, (3 jaar ervaring)
tools, modellen, etc.)
-Informatiemanagement (3 jaar ervaring)
-1.1.1 Informatiearchitectuur (5 jaar ervaring)
-HBO Informatica (5 jaar ervaring)
-Agile/Scrum (2 jaar ervaring)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

-Kennis van SAP-producten is een pre


Wie jij bent

Organisatie sentiviteit
Netwerkenvaardigheden
Innovatief handelen
Communicatief
vaardig
Klant- en kwaliteitsgericht


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Open

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Björn Coppen

Björn Coppen


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail