Java Developer

Belastingdienst ICT (2018) - 2021/6068

Apeldoorn
32-36 uur
13-10-2021
2 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Professional
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant Belastingdienst zijn wij op zoek naar een Java Developer.


Informatie over de opdracht

Wij zoeken met SPOED een fullstack Java ontwikkelaar voor het huidige Atlas-team. Als Java applicatieontwikkelaar bouw je mee aan het IT landschap onder architectuur. Je houdt je bezig met het vertalen van functionele vragen naar standaard functionaliteit binnen een geïntegreerd systeemlandschap, zodat de gebruikers op een effectieve en efficiënte wijze hun werkzaamheden kunnen uitvoeren en de geautomatiseerde verwerking vlekkeloos verloopt. Je voert zelfstandig wijzigingen door aan bestaande programmatuur, creëert nieuwe programma’s en voert technische verbeteringen door. De IBS Omzetbelasting is verantwoordelijk voor adviesregie, architectuur, ontwerp, bouw, test, integratie, (gebruikers)documentatie en het implementatierijp opleveren van de aangepaste bedrijfsprocessen en informatievoorziening. IBS Omzetbelasting is verantwoordelijk voor de integratie van de gehele oplossing die gerealiseerd kan worden door de eigen teams van IBS OB, STS, GBS en raakvlakken binnen IBS. IBS Omzetbelasting stemt de architectuur af, stuurt de realisatie en de planning via de releasetrain en verstrekt de opdrachten naar de raakvlakken.


Eisen waaraan je moet voldoen

Eisen:

- 3 jaar ervaring met programmeren in Java (bij voorkeur in een mainframe omgeving)
- 1 jaar ervaring met Front-end ontwikkeling mbv Angular


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

Wensen:

Java 8, Angular, Webservices, Testautomatisering bij voorkeur Cucumber, Mainframe, Ipas, DB2, SQL, Jenkins, Maven, Sonarcube, GIT, Jira, Confluence, XML, XSD
Splunk, Springboot, Liberty, Dev-ops, Open shift/Container hosting (is een pré), SAFe/Scrum, IBM WebSphere Application Server (WAS)Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig. Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant. Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.

- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Open

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Björn Coppen

Björn Coppen


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail