Informatiebeveiligingsspecialist

Ministerie van Binnenlandse Zaken - Logius (BT) - 2022/289

Den Haag
36-36 uur
14-01-2022
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant Logius zijn wij op zoek naar een Informatiebeveiligingsspecialist


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:
Logius zoekt een innovatieve IB-specialist. Help je, als IB-specialist, ons over te gaan op cloud-native technology en micro services? Dan draag jij bij aan het ontwerp, realisatie en het voorbereiden & leveren van de dienstverlening met PaaS. Hiermee ondersteunen wij bijvoorbeeld DigiD Machtigen of MijnOverheid, en worden gebruikt voor berichtenverkeer tussen overheid, burgers en ondernemers. Belangrijk onderdeel van je opdracht is het afstemmen met stakeholders, als vraagbaak dienen voor het team en het opstellen en  implementeren van maatregelen voor de dienstverlening met PaaS. Hier hoort ook het begeleiden van security testen, zoals uitwijk- en penetratietesten bij.

Achtergrond opdracht:
Logius Informatiebeveiliging (IB) Specialist
Als Logius Informatiebeveiliging (IB) Specialist ben jij van vele markten thuis. Je bent inzetbaar in meerdere teams tegelijk, komt op scrumen SAFe-events zowel halen als brengen en draagt bij aan de samenhang tussen de Logius IB-ers. Dit doe je vanuit drie hoofdtaken. 


Operationele informatiebeveiliging verzorgen
Bij vragen vanuit de scrum-teams weet jij met jouw expertise snel en adequaat antwoord te geven. Bij incidenten begrijp je de spoed maar hou je het hoofd koel; je antwoorden zijn kordaat en ruim voldoende om de incidentmanager verder te helpen. 


Risico’s beheersen
Je helpt je team, je productmanager of je directeur inzicht te krijgen in de risico’s. Jij weet met welk risico je naar welk niveau stapt en je adviseert of en hoe een risico gemitigeerd moet worden. 


Compliance bewaken
Je bent op de hoogte van de normenkaders voor jouw deel van de Logius-dienstverlening en je dossier bewijslast is op orde. Je hebt ervaring met IB audits.


Eisen waaraan je moet voldoen

-Uitsluitend Nederlandstalige cv’s indienen met een max van 5 pagina’s.

-Bij een eventuele aanbieding wordt er in de laatste stap gevraagd om een ‘Standaard aanbiedingsformulier’ in te vullen. Daarin wordt gevraagd om een korte toelichting op onderstaande eisen en wensen te geven. Geef in dit document aan waarom de aangeboden kandidaat voldoet aan de eis en/of wens.
- Kennis van ISMS en IB
- HBO werk- en denkniveau  


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen


Wie jij bent

- In staat om complexe IT te doorgronden

- Organisatiesensitief
- Pro-actief


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Open

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Roy Udo

Roy Udo


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail