DevOps engineer

Logius - 2021/6137

Den Haag
36,00 uur
18-10-2021
7 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant Logius zoeken wij een DevOps Engineer.


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:

Logius realiseert een Logius Platform dat ontwikkeld en beheerd moet worden. Hiervoor zoeken we een DevOps engineer die dit in teamverband gaat realiseren.De taken van de DevOps Engineer bestaan onder andere uit:
- Het in teamverband ontwikkelen en beheren van het Logius platform, in een Agile/Scrum (SAFe) organisatiestructuur
- Het geautomatiseerd uitrollen en testen van moderne DevOps componenten op Kubernetes
- Het uitvoeren van configuratiemanagement en onderhoudsreleases
- Het monitoren van het draaiende platform en het oplossen van incidenten
- Het ondersteunen van overheidspartijen in het gebruik van het platform

Binnen de Agile Release Train Platform & Connectiviteit (ART P&C) maak je onderdeel uit van één van de teams voor Platformontwikkeling, Connectiviteit en Generieke services. De ART P&C zorgt voor:
- Waarborgen van betrouwbaar transport van data voor informatieverwerking tussen overheden en burgers of bedrijven of tussen overheidspartijen onderling, optimaal bestand tegen interrupties en verstoringen.
- De ontwikkeling van een robuust, schaalbaar, flexibel en wendbaar Logius Platform dat geschikt is voor het hosten van applicaties met moderne applicatiearchitecturen en dat aanvullende diensten biedt voor het geautomatiseerd en geprogrammeerd laten verlopen van code wijzingen naar productie, incl. beheer (logging, monitoring en back-up)
- Implementeren van generieke diensten op het Logius Platform die door het Federatief Berichtenstelsel en andere Logius voorzieningen of overheidsorganisaties gebruikt gaan worden.

De ART P&C creëert de mogelijkheid om de waarde die Logius biedt meer dan nu betrouwbaar, flexibel en schaalbaar voor de afnemers, burgers en bedrijven te realiseren.
Eisen waaraan je moet voldoen


Eisen waaraan je moet voldoen

- Uitsluitend Nederlandstalige CV’s indienen met een max van 5 pagina’s.

- Bij een eventuele aanbieding wordt er in de laatste stap gevraagd om een ‘Standaard aanbiedingsformulier’ in te vullen. Daarin wordt gevraagd om een korte toelichting op onderstaande eisen en wensen te geven. Geef in dit document aan waarom de aangeboden kandidaat voldoet aan de eis en/of wens.

- WO- of HBO-diploma, dan wel aantoonbaar gelijkwaardig werk- en denkniveau
- Ervaring met het inrichten van geautomatiseerde build pipelines
- Ervaring in software ontwikkeling (infrastructuur of applicatief)
- Aantoonbare ervaring met Agile/Scrum (3 jaar)
- Aantoonbare ervaring met diagnose stellen en analyseren van issues rondom performance, security en betrouwbaarheid (3 jaar)
- Gedegen kennis van Kubernetes en containerization (3 jaar)
- Zelfstandig werken binnen projecten (3 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

- Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal

- Ervaring met JIRA en Confluence
- Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen.
- Ervaring met de overheid.Bereid zijn om 24/7 standby diensten te draaien.


Wie jij bent

Plannen en organiseren, gestructureerd en zorgvuldig werken, organisatiesensitief


Extra informatie

Aanvullende informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Opdrachten zoeken

Daphne van Dorrestein

Daphne van Dorrestein


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail