DevOps engineer

DICTU - 2021/6183

'S-Gravenhage
36,00 uur
25-10-2021
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant DICTU zijn wij op zoek naar een DevOps-Engineer.


Informatie over de opdracht

Opdrachtbeschrijving

Verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten en problems op basis dienstverlening Microsoft producten zoals Skype for Business, Exchange, Azure, Teams; 
Bijwerken incident en change managementsysteem Topdesk;
Onderhoudt contacten met klanten en dienstverlening vanuit DICTU;
Onderhoudt documentatie (technisch en functioneel);Stemt af met betrokken teams;
In staat Hoogwaardige technische projectmatige werkzaamheden uit te voeren voor onderhoud aan de basis systemen van de werkplek waaronder Azure,Sharepoint, Exchange en de mogelijke migratie naar Cloud/on-prem Hybride combinaties.

Achtergrond opdracht
Team Werkplekdiensten levert diensten op het gebied van werkplekomgevingen en aanverwante zaken aan de klanten van DICTU. We bestaan uit circa 45 collega’s gegroepeerd rond diverse expertises: front-end/user experience, basisdienstverlening, quality assurance, packagedienstverlening en ondersteunende taken. DICTU beheert voor haar klanten/diensten ongeveer 15.000 werkplekken waarbij de infrastructuur van de werkplek omgeving on-premise staat.

Toelichting van de omgeving:
DICTU heeft een grote verscheidenheid aan infrastructuren en type werkplekken met een groot aantal applicaties en koppelingen met business applicaties. DICTU draagt zorg voor het beheren van de omgevingen en de verschillende verbindingen naar mobiele apparaten en een samenwerking met de aanleverende en ontvangende diensten.

De gevraagde medewerker dient zelfstandig zorg te kunnen dragen voor het doorontwikkelen van diensten, herstel van Incidenten (3e lijn) op de totale werkplek infrastructuur en houdt onderling contact met de betrokken dev ops engineers in de 3e lijn van de andere onderdelen. 

De DICTU organisatie is bezig met een kanteling naar de publieke cloud van Microsoft en heeft uitdagingen voor het verwezenlijken van een juiste integratie van cloud technieken met on-premise technieken. Ook daar worden de 3e lijns medewerkers voor ingezet. Gebruik van hoogwaardige kennis voor het behalen van de gevraagde technische doelen/uitdagingen.


Eisen waaraan je moet voldoen

 • Op deze opdracht mogen wij geen zzp-ers aanbieden;
 • Voor deze werkzaamheden zoeken: Hoogwaardige kennis van automatiseringstechnieken en infrastructuren. Mondelinge en klantgerichte vaardighedenhoogwaardige kennis van architectuur van omgevingen waaronder ook de Microsoft Azure omgeving / Skype for Business / Teams/Exchange omgeving en Hybride technologieën
 • Microsoft certified;
 • Kennis van Skype for Business / Teams/Azure / Exchange / Hybride;
 • Cloud technieken;
 • Diepgaande Kennis van Microsoft Office productennis een pre;
 • Je hebt gedegen kennis van Microsoft PowerShell, Windows (group policies), Windows Server 2016 of hoger, Windows 10.Je hebt ervaring in het automatiseren van wensen en werkzaamheden middels PowerShell. Device uitrol, Lifecycle management, task sequences en driver beheer zijn bekende zaken waarmee je uit de voeten kan en graag aan werkt.Kennis en ervaring met Microsoft Windows Server (2019)Kennis en ervaring met Skype for Business Kennis en ervaring met Exchange 2016Kennis en ervaring met Teams (4 jaar);
 • Ervaring met Azure/Cloud toepassingen (2 jaar);
 • HBO-Werk- en denk niveau (5 jaar);
 • Werken binnen de Nederlandse overheid, bij voorkeur DICTU / DUO (3 jaar). 


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

 • Werken in de DEVOPS / scrum omgeving.
 • Kennis van Topdesk, Jira is een pré.
 • Kennis van public key infrastructure (PKI), Windows PowerShell en Windows Server rollen en services.


Wie jij bent

 • Kan goed organiseren en structureren / houd het overzicht.
 • Heeft een goed conceptueel vermogen;
 • Toegewijd aan het leveren van kwaliteit
 • Zelfstandig en proactief
 • Resultaatgericht en pragmatisch
 • Communicatief vaardig 
 • Hoog probleemoplossend vermogen


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig. Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.

Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Opdrachten zoeken

Jesley Ronkes

Jesley Ronkes


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail