Dev Ops engineer

Sogeti - 2021/5438

Den Haag / Thuis
36,00 uur
14-09-2021
12 maanden
Verlengbaar
€ 85.00
Professional
Yellow Friday
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Yellow Friday zoekt een Dev Ops Engineer.


Informatie over de opdracht

Let erop dat u voordat u een kandidaat aanbiedt de Aanbiedingsrichtlijnen doorneemt, gebruik maakt van het “standaard reactie formaat” (downloadbaar tijdens aanbiedingsprocedure) en dat het aangeboden CV een Word-document is van maximaal 5 A4.

De aanbesteding Ministerie van Justitie en Veiligheid (mede) gegund aan de combinatie Yellow Friday en Sogeti. De inleen van niet-eigen personeel geschiedt door Yellow Friday. De contractering (en dus ook het accountmanagement) geschiedt door Sogeti. Er is hier geen sprake van doorleen en tariefstapeling, omdat we naar Ministerie van Justitie en Veiligheid toe één aanbieder zijn.

Opdrachtomschrijving:
Het NFI blijft Hansken doorontwikkelen en de forensische mogelijkheden ervan verder uitbreiden. Hansken moet dan ook hét data-analyseplatform worden. Een platform dat breed in zaakonderzoeken wordt toegepast door tactische rechercheurs van de (inter)nationale rechtshandhaving voor het inzichtelijk en toegankelijk maken van digitale data. 

Voor deze doorontwikkelingen werk jij als DevOps engineer samen met jouw collega's aan innovatie en verdere uitbreiding van het Hansken platform. Het team waarin je komt te werken is het zogeheten Platform Team. In dit team ligt de focus op het verbeteren en onderhouden van de development processen, het continue verbeteren van het installatie- en upgrade proces van Hansken binnen het NFI en bij partners, en daarnaast het beheer van de Hanskenomgevingen binnen het NFI. Het is een hecht team en kenmerkt zich door zijn open en directe sfeer, een team waar je elkaar helpt om samen te komen tot oplossingen voor complexe casussen.

Achtergrond opdracht:
Team Software-engineering bestaat ca 40 gedreven softwareontwikkelaars en testers. Samen werken we aan diverse projecten; voornamelijk voor de afdeling Digitale en Biometrische Sporen (DBS), maar ook voor andere onderdelen van het NFI. Vanwege de diversiteit aan opdrachtgevers ontwikkelen we een grote variëteit aan producten, zoals desktop-, Java- en webapplicaties en core libraries. Software die binnen het NFI, het ministerie van Justitie en Veiligheid, maar ook daarbuiten wordt gebruikt als hulpmiddel bij opsporing en bewijsvoering. 

Binnen het team krijgt iedereen de ruimte voor het inbrengen van nieuwe ideeën om producten voor opsporing en bewijsvoering te verbeteren. Problemen pakken we zelfstandig aan, maar we helpen en versterken elkaar ook waar nodig.Het team heeft een fijne, open en informele sfeer.


Eisen waaraan je moet voldoen

 • De kandidaat heeft een afgeronde technische opleiding HBO+, bij voourkeur Informatica of Software Engineering
 • De kandidaat heeft ervaring met Agile werken (aantoonbaar in CV)
 • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring met configurtie management, bij voorkeur Ansible (duidelijk herleidbaar uit werkervaring op het CV)
 • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring met Linux (duidelijk herleidbaar uit werkervaring op het CV)
 • Kandidaat heeft ervaring in software ontwikkeling, bijvoorkeur in Java (duidelijk herleidbaar uit het cv) (3jaar)
 • De kandidaat heeft ervaring met het opzetten en beheren van Kubernetes clusters in een productie omgeving (duidelijk herleidbaar uit het cv). Daarnaast heeft de kandidaat ervaring met het bouwen van container applicaties, bij voorkeur in een Kubernetes productie omgeving. (3 jaar)
 • De kandidaat heeft ervaring met Continues Integration and Continues Delivery (duidelijk herleidbaar uit het cv) (3 jaar)
 • De kandidaat heeft ervaring met de Cloud Well-Architected Frameworks (duidelijk herleidbaar uit het cv) (3 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Werkt projectmatig
 • Teamspeler


Wie jij bent

 • Stressbestendig
 • Communiceert open en eerlijk
 • Flexibel
 • Plannen en organiseren


Extra informatie

Een aangeboden cv moet de volledige NAW, geboortedatum, het telefoonnummer en het e-mail adres van de kandidaat bevatten.

Werksituatie : Doorlenen is niet toegestaan.
Exclusiviteit is vereist bij acceptatie van een uitnodiging voor intake tot 4 dagen na de intakedatum.

Opdracht status

Yellow Friday

Gesloten

Opdrachten zoeken

Henny van Ginkel

Henny van Ginkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail