Database Engineer

Ministerie van Binnenlandse Zaken - Logius (BT) - 2022/290

Den Haag
36-36 uur
14-01-2022
7 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Professional
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant Logius zijn wij op zoek naar een Database Beheerder.


Informatie over de opdracht

Logius is op zoek naar een ervaren Database Engineer die goed bekend is met de inrichting en het beheer van open source relationele databases voor bedrijfskritische toepassingen. De DB Engineer waar we naar op zoek zijn is een expert die helpt om de juiste keuzes te maken in inrichting en die dit basisontwerp ook kan uitvoeren/realiseren. Je kan de integratie met de applicatie en ingebruikname van deze database sturen en begeleiden, en je adviseert tevens over de inrichting van het beheer en de exploitatie. Je weet op verschillende niveaus draagvlak te creeren en de kennis ook over te dragen en concreet te maken voor de teams die in de beheer- en exploitatie de database gebruiken, onderhouden en beheren.

Logius is aan het doorontwikkelen op gebied van infra, wat allerlei databasegerelateerde vragen met zich meebrengt. Zowel in de volle breedte van de organisatie op lange termijn als op dit moment op het gebied van het kunnen overnemen van een reeds bestaande dienst. Specifieke kennis op het gebied van database engineering is nog te weinig voorhanden, waardoor te weinig snelheid gemaakt kan worden. Expertise die de brug kan slaan tussen de behoeften in het applicatiedomein en de vereisten aan en mogelijkheden van het infradomein is essentieel om te kunnen versnellen.


Eisen waaraan je moet voldoen

Eisen:

-Uitsluitend Nederlandstalige cv’s indienen met een max van 5 pagina’s.
-Bij een eventuele aanbieding wordt er in de laatste stap gevraagd om een ‘Standaard aanbiedingsformulier’ in te vullen. Daarin wordt gevraagd om een korte toelichting op onderstaande eisen en wensen te geven. Geef in dit document aan waarom de aangeboden kandidaat voldoet aan de eis en/of wens.
- Opensource SQL databases, • Postgresql
- Data replication & synchronization (cross availability zone, high availability, RPO=0)
- Minimaal 2 jaar ervaring met het migreren, configureren en beheren van databases, inclusief replicatie, synchroon of asynchroon
- Minimaal 2 jaar ervaring met opensource databases voor hoog beschuikbare, bedrijfskritische omgevingen
- Minimaal 2 jaar ervaring met on premise infrastructuur onder databases zoals virtual machines, Linux
- Minimaal 2 jaar ervaring met SQL, tuning


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

Wensen:
• mariadb,mysql,enterprisedb
• kennis van kubernetes, containers.
• kennis van crunchydata https://www.crunchydata.com/
• Kennis van andere opslagmethoden zoals object geörienteerde opslag (S3), nosql (mongodb).
• Kennis van caching / streaming redis / kafkaExtra informatie

Aanvullende informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant. Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Open

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Roy Udo

Roy Udo


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail