Beheerder Infrastructuur Werkplekdiensten

DUO Groningen - 2022/274

Groningen
36-36 uur
14-01-2022
6 maanden
Niet verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant DUO Groningen zoeken wij een Beheerder infrastructuur Werkplekdiensten.Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:
Als ervaren Beheerspecialist Infrastructuur bij Werkplekdiensten voer je het technische beheer uit op de VDI werkplek (middels VMWare Horizon), Windows 10 device (middels VMware WorkspaceOne) en op aangrenzende percelen. Je bent verantwoordelijk voor het (proactief) beheer van de werkplek, lost complexe problemen en incidenten op en draagt daarbij zorg voor structurele oplossingen. Eventueel participeer je in infrastructurele projecten die de infrastructuur van de werkplek raken.
De focus ligt op:
• Reguliere beheertaken
• Oplossen van complexe problemen en incidenten in de werkplekomgeving (2e en 3e lijns)
• Doorvoeren van wijzigingen
• Beheer en configuratie van de VMware Workspace ONE omgeving
• Ervaring met Mobile Device Management (MDM) via Azure (Intune, Microsoft 365 apps, Business store)
Draagt kennis bij en/of heeft ervaring met:
• Beheer en configuraite van de VMware Workspace One omgeving
• Ervaring met Mobile Device Management (MDM) via Azure (Intune, Microsoft 365 apps, Business store)
• Accepteren en installeren (applicatief) van Workspace ONE back-end servers binnen het WPD portfolio (zowel VDI als MDM)
• Onderhouden en troubleshooten van de Workspace ONE omgeving binnen het WPD portfolio (zowel VDI als MDM)
• Accepteren en installeren (applicatief) van Horizon back-end servers binnen het WPD portfolio
• Onderhouden en troubleshooten van de Horizon omgeving, gerelateerde servers en W10 werkplekken
• Distributie van gepackagede applicaties naar werkstations mbv SCCM
• Aanpassen VDI-images middels SCCM (task sequence)
• Aanpassen/bijwerken van VDI-Pools middels VMware Horizon View
• Intake en testen van Thinapp- en MSI- applicaties
• Technische begeleiding van het packaging proces
• Documenteren en registreren

Achtergrond opdracht:
De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is de uitvoeringsorganisatie voor het onderwijs en werkt in opdracht van het ministerie van OCW. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens. Zo maakt DUO goed onderwijs mogelijk. Als
organisatie die werk maakt van goed onderwijs is DUO een betrouwbare, meedenkende partner voor opdrachtgevers. DUO voert als expert op het gebied van financiële en administratieve processen en als kenner van het onderwijsveld, correct en efficiënt wet- en regelgeving uit.
Over de afdeling Werkplekdiensten De afdeling WPD is binnen DUO gepositioneerd onder de afdeling Infrastructuur & Exploitatie (I&E) binnen de directie ICT Supply. De directie ICT
Supply bestaat uit een technische infrastructuur afdeling en een software ontwikkel afdeling. De afdeling WerkPlek Diensten bestaat uit twee clusters. WPD-EUC(End User Computing) en WPD-MAC (Messaging and Collaboration). WPD-EUC is verdeeld naar 2 teams; 1 team voor DUO
organisatie en 1 team voor de overige onderdelen binnen Het Ministerie voor Onderwijs Cultuur en Wetenschappen (OCW). De werkplek van OCW is gebouwd volgens de DUO blauwdruk met een aantal klant specifieke toevoegingen waaronder een laptop/convertible als access device. VMware Workspace One wordt ingezet voor het beheren van het access device en voor het beheren van andere mobiele apparaten. Het huidige OS op de werkplekken is Windows10. Alle VDI-werkplekken draaien op een hyper converged oplossing van Nutanix. Het werk is georganiseerd middels de Scrum Agile principes.
Deze opdracht is specifiek voor het End User Computing team OCW.


Eisen waaraan je moet voldoen

 • HBO werk- en denk niveau. ICT gerelateerde opleiding op CV
 • Grondige kennis en ervaring met (gevirtualiseerde) werkplek omgevingen in het algemeen en VDI-omgevingen op basis van Vmware producten waaronder Horizon in het bijzonder (3 jaar).
 • Grondige kennis en ervaring met Mobile device management omgevingen in het algemeen (Intune, XenMobile) en op basis van VMware producten (Workspace One Access en UEM) in het bijzonder (3 jaar).
 • Kennis van en ervaring met Windows 10, Windows server 2012/2016/2019(3 jaar).
 • Kennis en ervaring met Azure (Intune, Microsoft 365 apps, Business store) (2 jaar).


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

 • Kennis en ervaring met de bij DUO vergelijkbare ICT-infrastructuur, informatiesystemen en hun samenhang; Microsoft MCSA / MCSE certificering op gebied werkplek en/of server; Project deelnames, gewerkt bij vergelijkbare organisaties.
 • VMware VCP Digital Workspace.
 • Kennis en ervaring met SCCM (current branch 1909), VMware Horizon (VDI), VMware Workspace One (Access en Unified Endpoint Management), VMware Dynamic Environment Manger (DEM), Vmware App Volumes, FSlogix en Group policies; 
 • Kennis en ervaring met technisch en functioneel testtrajecten van ThinApp en MSI; Image release management; Scrum / Agile / ISM ervaring/kennis.


Wie jij bent

 • Goed in het analyseren van problemen; Teamplayer; 
 • Gestructureerd en nauwkeurig werken. Werkt zelfstandig en is goed in staat om zijn kennis en ervaring te delen met collega's.


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant. 
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. 
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op. 
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Gesloten

Opdrachten zoeken

Simone Albinus

Simone Albinus


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail