Service Delivery Manager

Cegeka iz IVO Rechtspraak - 2021/4246

Utrecht
36,00 uur
21-07-2021
5 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Professional
Yellow Friday
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Yellow Friday zoekt twee Service Delivery Managers.


Informatie over de opdracht

Opdrachtbeschrijving:

Wat doe je als Senior Service Delivery Manager bij IVO Rechtspraak?

In één zin? Jij zorgt dat de Rechtspraak burgers goed digitaal ondersteunt en dat onze ketenpartners, rechters, griffiers en andere Rechtspraak-medewerkers hun werk kunnen doen. Want zij vertrouwen elke dag op de digitale diensten waar jij als Service Delivery Manager verantwoordelijk voor bent. Wat je doet is dus maatschappelijk heel relevant! Ook binnen het team van Service Delivery Managers heb jij als meewerkend voorman een grote impact. Je helpt de volgende stap naar volwassenheid te maken. En de verandering naar agile werken of "BusDevOps" in te zetten! 

Hoe je werk eruitziet
Je werkt bij de Dienst Toezicht. Daar leveren we met onze Toezicht applicatie diensten aan burgers, ketenpartners en medewerkers van de Rechtspraak. Denk aan portalen, een omvangrijk zaak-systeem en diverse koppelingen met andere dienstverlenende organisaties. Jij hebt deze diensten onder je hoede. 

Jij maakt afspraken met interne klanten over de dagelijkse levering van ‘jouw’ diensten. Maar ook met de betrokken externe ICT-bedrijven. En je zorgt dat de verantwoordelijke applicatiebeheerders die afspraken nakomen. Daarbij maak je continu de afweging tussen functionaliteit en techniek. Wat wil de business? Kan dat? En wat betekent het voor de prestaties en veiligheid?

Als senior help je het service delivery management bij Toezicht over de hele linie naar een hoger niveau te tillen. Hoe organiseren we processen beter? Ook kijk je naar de toekomst. Welke diensten kunnen we uitfaseren? Welke nieuwe diensten moeten er komen? Welke diensten kunnen naar de cloud? En welke mensen vraagt dat allemaal? Met jouw advies ondersteun je het management. Bij Toezicht werk je in een agile team met een voorbeeldfunctie in de de overgang naar agile werken voor IVO Rechtspraak.

Achtergrond Opdracht:
Het Toezicht systeem is onderdeel van de dienstverlening van de Rechtspraak waarbij er onder andere toezicht gehouden moet worden op de afwikkeling van faillissementen en de uitvoering van bewindvoeringen. Dit systeem bestaat uit meerdere componenten, die opgebouwd zijn in .NET, .NET Core en Dynamics CRM. Deze draaien on-premise, maar in de nabije toekomst zoveel mogelijk in Azure.

Sinds 2019 is een start gemaakt om het team, dat technisch verantwoordelijk is voor dit systeem, te laten werken in BusDevOps verband. In dit kader zijn we op zoek naar een SDM'er in hart en een of beide nieren, die de BusDevOps basis naar een hoger niveau kan tillen.

Als SDM'er vorm je het aanspreekpunt voor zowel de development-teams als de operations-units en weet je de brug te slaan tussen beide disciplines. Ook zal je advies en aandacht omtrent het gebruik van Continuous Integration en Deployment nodig zijn. Als deze functie binnen je vaardigheden vallen en interesse triggeren, dan zijn we op zoek naar jou. Als SDM'er werk je nauw samen met de productmanager en product owners van het BusDevOps team.


Eisen waaraan je moet voldoen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau - 10 jaar.
 • Ervaring als senior (applicatie)beheerder of soortgelijke rol waarbij jij de trekker was van het team - 5 jaar.
 • Aantoonbare uitgebreide technische en analytische kennis binnen het werkveld van een complex informatiesysteem - 5 jaar.
 • Kennis en ervaring op het gebied van privacy en security - 3 jaar.


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

 • Kennis van Microsoft Dynamics CRM is een pré.
 • Je hebt een brede theoretische kennis en ervaring op het gebied van ITIL-processen en IT-servicemanagement.
 • Je hebt ervaring in het omvormen van een traditionele beheerorganisatie naar Bus DevOps-teams
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wie jij bent

 • Weet goed om te gaan met weerstand in het borgen van beheercriteria ten opzichte van functionele wensen.
 • Sterk in het scheiden van hoofd en bijzaken en het daarbij behorende besef dat zaken niet gelijk kunnen en een langere doorlooptijd hebben.
 • Weet goed samen te werken met collega's en knoopt makkelijk relaties aan met stakeholders.


Extra informatie

Doorleen is niet toegestaan.

Levering door Yellow Friday aan IVO Rechtspraak geschiedt via Cegeka.
Hier is geen sprake van ketenvorming/doorleen, want Yellow Friday heeft de aanbesteding samen met Cegeka uitgevoerd en is formele onderaannemer. Yellow Friday verzorgt de werving van extern personeel als er binnen Cegeka geen eigen medewerkers beschikbaar zijn.

Opdracht status

Yellow Friday

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Opdrachten zoeken

Henny van Ginkel

Henny van Ginkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail