Projectmanager

Cegeka iz CJIB - 2021/6063

Leeuwarden
36,00 uur
13-10-2021
14 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Professional
Yellow Friday
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Yellow Friday zoekt een Projectmanager.


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:
Het CJIB zoekt voor diverse projecten binnen het CJIB een projectmanager voor een veranderlijn binnen de directie Executie.Doelstelling: Het inrichten en afstemmen van de beleids- en procesuitvoering van projecten op het tactische en strategische beleid van de organisatie. Als projectmanager ben je als partner gezamenlijk met de business owner en in samenwerking met de product owners verantwoordelijk voor het managen van meerdere trajecten binnen een veranderlijn. 
Resultaatgebied &verantwoordelijkheid: 
Verantwoordelijk voor het aansturen van complexe en omvangrijke projecten ten aanzien alle relevante SCOPAFIJTH-aspecten.
Vakmatige taken:
Definiëren en opzetten projecten door:

 • Het voeren van gesprekken op tactisch en strategisch niveau met klanten, ketenpartners, opdrachtgevers en andere stakeholders om (nieuwe) behoeften en belangen te inventariseren en te concretiseren;
 • Het analyseren van complexe, proces- en organisatieoverstijgende vraagstukken in de keten, vanuit meerdere invalshoeken.
Achtergrond opdracht:
In de afgelopen jaren heeft het CJIB de operationele regie op de uitvoering van strafrechtelijke beslissingen op zich genomen. Omdat alle informatie bij het CJIB samenkomt, krijgt de keten meer zicht en grip op de dagelijkse uitvoering. Ook wordt de informatie rondom een veroordeelde completer waardoor beslissingen beter en sneller kunnen worden genomen. Alle ketenpartners die met deze verandering te maken hebben, werken op dit moment hard om dit mogelijk te maken. Dat is een grote opgave. Mensen, processen en systemen moeten naadloos op elkaar aansluiten. Hiervoor worden nieuwe ketenprocessen gemaakt, bestaande processen aangepast, ICT ontwikkeld en kennis gedeeld. De komende jaren zullen we steeds blijven optimaliseren. In deze transitie is de portfolio en de verandering die het CJIB af komt de afgelopen jaren enorm gegroeid en dat betekend ook dat er op dit moment naar de opzet van de veranderlijnen wordt gekeken. Hierin is het streven te werken naar veranderlijnen die de clusters (Vrijheidsbenemende sancties, Vrijheid beperkende sancties en Geldelijke sancties) zo optimaal mogelijk kunnen bedienen en daarnaast de grote opgave rondom de wet Straffen en Beschermen mogelijk gaat maken. In deze opdracht zijn wij op zoek naar een projectmanager die in staat is om SCOPAFIJTH breed een veranderlijn op zich te nemen.


Eisen waaraan je moet voldoen

 • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift ( 5 jaar)
 • HBO werk- en denkniveau (5 jaar)
 • Kennis en ervaring met Agile/Scrum (2 jaar)
 • Relevante ervaring met project en portfoliomanagement (2 jaar)
 • Ervaring met complexe projecten met meerdere ketenpartners (2 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

 • Aantoonbare ervaring met het schrijven van (beslis) notities op basis waarvan het management een beslissing kan nemen.
 • Ervaring met Agile project/portfoliomanagement, Kennis en werkervaring met het werkveld van het justitiële domein.


Wie jij bent

 • Bestuur sensitiviteit 
 • Plannen-en-organiseren
 • Resultaatgerichtheid
 • Omgevingsbewustzijn
 • Netwerken
 • Aansturen-organisatie
 • Motiveren.


Extra informatie

Doorleen is niet toegestaan.

Levering door Yellow Friday aan Cjib geschiedt via Cegeka.
Hier is geen sprake van ketenvorming/doorleen, want Yellow Friday heeft de aanbesteding samen met Cegeka uitgevoerd en is formele onderaannemer. Yellow Friday verzorgt de werving van extern personeel als er binnen Cegeka geen eigen medewerkers beschikbaar zijn.

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Yellow Friday

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Opdrachten zoeken

Henny van Ginkel

Henny van Ginkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail