Netwerkbeheerder

Sogeti - iz Min. J&V - 2021/6061

Den Haag
36 uur
15-10-2021
7 maanden
Verlengbaar
€ 90.00
Professional
Yellow Friday
Sluit over 6 uur
Customer Logo

Yellow Friday zoekt een Netwerkbeheerder.


Informatie over de opdracht

Let erop dat u voordat u een kandidaat aanbiedt de Aanbiedingsrichtlijnen doorneemt, gebruik maakt van het “standaard reactie formaat” (downloadbaar tijdens aanbiedingsprocedure) en dat het aangeboden CV een Word-document is van maximaal 5 A4.
De aanbesteding Ministerie van Justitie en Veiligheid (mede) gegund aan de combinatie Yellow Friday en Sogeti. De inleen van niet-eigen personeel geschiedt door Yellow Friday. De contractering (en dus ook het accountmanagement) geschiedt door Sogeti. Er is hier geen sprake van doorleen en tariefstapeling, omdat we naar Ministerie van Justitie en Veiligheid toe één aanbieder zijn.

Opdrachtomschrijving:
De kandidaat zal de volgende werkzaamheden gaan uitvoeren:Het betreft hier een tijdelijke uitbreiding van het ICT team waarbij deze netwerkspecialist ingezet zal gaan worden om de vernieuwing van de netwerkarchitectuur vorm te aan geven. In overleg met het ICT team van de Rijksrecherche en de specialisten (architect en netwerkbeheerders) van de IV organisatie binnen het Openbaar Ministerie waar nauw mee wordt samengewerkt, wordt verwacht dat deze specialist het voortouw neemt om deze vernieuwing door te voeren. Het betreft hier zowel het opstellen van het ontwerp als de realisatie.
Daarnaast wordt verwacht dat deze specialist waar nodig ook beheertaken gaat uitvoeren. De volgende taken en verantwoordelijkheden worden onderkend:

 • Opstellen plan van aanpak voor de vernieuwing van de netwerkarchitectuur. Dit in nauwe afstemming met de architect van het OM, het ICT team van de Rijksrecherche en de netwerkbeheerders van het OM.
 • Beschrijven ontwerp nieuwe netwerkarchitectuur
 • Realisatie nieuwe architectuur
 • Waar nodig ondersteuning bij uitvoering beheerwerkzaamheden
Achtergrond opdracht:
Wij zijn op zoek naar een netwerkspecialist/netwerkbeheerder en betreft een tijdelijke uitbreiding van het ICT team waarbij deze netwerkspecialist ingezet zal gaan worden om de vernieuwing van de netwerkarchitectuur vorm te aan geven. In overleg met het ICT team van de Rijksrecherche en de specialisten (architect en netwerkbeheerders) van de IV organisatie binnen het Openbaar Ministerie (IV OM) waar nauw mee wordt samengewerkt, wordt verwacht dat deze specialist het voortouw neemt om deze vernieuwing door te voeren. Het betreft hier zowel het opstellen van het ontwerp als de realisatie.Daarnaast wordt verwacht dat deze specialist waar nodig ook beheertaken gaat uitvoeren.


Eisen waaraan je moet voldoen

 • De kandidaat beschikt over de certificaten Cisco en Fortinet.
 • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van ICT Netwerkbeheer inclusief het (her)inrichten en configureren van netwerken.
 • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van het samenwerken met externe leveranciers.
 • De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring in het ontwerpen van een toekomstige veiligere infrastructuur.
 • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het opstellen van plannen van aanpak.
 • De kandidaat heeft aantoonbare kennis van ontwerpen met redundantie.
 • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het inrichten en configureren van firewalling, routing en switching (w.o. VPN's, VLANs, NAT, Routering, BGP, OSPF, WAN/LAN, 10+ Gbps, encryptie, certificaten).


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

 • Interview met kandidaat op basis van aangeboden document(en) zoals cv en motivatie en verificatie van de eisen en wensen met eventuele bijstelling van de beoordeling.
 • De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring op het gebied van ICT Netwerkbeheer inclusief het (her)inrichten en configureren van netwerken.
 • De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met het inrichten en configureren van firewalling, routing en switching (w.o. VPN's, VLANs, NAT, Routering, BGP, OSPF, WAN/LAN, 10+ Gbps, encryptie, certificaten).
 • De kandidaat heeftopdrachten uitgevoerd op het gebied van het ontwerpen van een toekomstige veiligere infrastructuur bij minimaal 3 andere organisaties.
 • Kandidaat weet snel de kernvraag in complexe materie boven tafel te krijgen.
 • Kandidaat is deskundig en in staat zijn kennis en (werk)ervaring snel in te zetten.
 • Kandidaat laat zien dat hij de diverse belangen in een complex veld kan overzien en ondanks de tegenstellingen in die belangen kan acteren.
 • Kandidaat kan zich goed uitdrukken en is sociaal vaardig.
Kandidaat is in het bezit van AIVD screening A of B. (als deze er niet is is dat geen knock-out, maar moet de screening wel eerst uitgevoerd worden alvorens te kunnen starten. Doorlooptijd is 8 tot 13 weken).


Wie jij bent

 • Communicatief vaardig (ideeën en oplossingen kunnen overbrengen en klantgericht zijn).
 • Secuur, Aanpassingsvermogen (zelfstandig en binnen team, zowel gestructureerd als improviserend kunnen werken).
 • Stressbestendig (meerdere prioriteiten tegelijk aankunnen), Flexibel (kunnen omgaan met wijzigingen in prioriteiten).


Extra informatie

Een aangeboden cv moet de volledige NAW, geboortedatum, het telefoonnummer en het e-mail adres van de kandidaat bevatten.

Werksituatie : Doorlenen is niet toegestaan.
Exclusiviteit is vereist bij acceptatie van een uitnodiging voor intake tot 4 dagen na de intakedatum.

Opdracht status

Yellow Friday

Gesloten

Opdrachten zoeken

Henny van Ginkel

Henny van Ginkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail