Functioneel Beheerder

EZ - 2021/2379

Groningen
40,00 uur
03-05-2021
6 maanden
Verlengbaar
€ 70.00
Professional
Yellow Friday
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Yellow Friday zoekt een Functioneel Beheerder.


Informatie over de opdracht

Let erop dat u voordat u een kandidaat aanbiedt de Aanbiedingsrichtlijnen doorneemt, gebruik maakt van het “standaard reactie formaat” (downloadbaar tijdens aanbiedingsprocedure) en dat het aangeboden CV een Word-document is van maximaal 5 A4.

De aanbesteding EZ (mede) gegund aan de combinatie Yellow Friday en Sogeti.
De inleen van niet-eigen personeel geschiedt door Yellow Friday. De contractering (en dus ook het accountmanagement) geschiedt door Sogeti. Er is hier geen sprake van doorleen en tariefstapeling, omdat we naar EZ toe één aanbieder zijn.

Opdrachtomschrijving:
Als ervaren Functioneel Beheerder word je mede verantwoordelijk voor het FB aan de applicatie Atabix. Atabix ondersteunt een van de kritische IMG-trajecten te weten het plannen en het beoordelen van de schades. Het gaat om bedrijfskritische uitvoeringsprocessen met een groot afbreukrisico zodat er veel nadruk ligt op de kwaliteit en voortvarendheid van het doorvoeren van verbeteringen. Je werkt intensief samen met het IMG team bestaande uit een kleine helpdesk, een POer, een IAer en je springt binnen het team ook bij waar nodig.

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (voorheen Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen) is het zelfstandig bestuursorgaan dat alle schade als gevolg van gaswinning in het Groningerveld en de gasopslag Norg afhandelt. Kwam voorheen alleen de fysieke schade aan woningen in aanmerking, tegenwoordig geldt dat ook voor andere schadevormen zoals immateriële schade of waardedaling. En voor schade aan bedrijfspanden en infrastructurele of waterbouwkundige werken. Het woord tijdelijk is er vanaf. Dat betekent dat – zo lang er mijnbouwschade kan ontstaan in Groningen- er een onafhankelijk aanspreekpunt is dat de schade afhandelt. Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (hierna IMG) heeft de taak schadeafhandeling uit te voeren en richt zich uitsluitend op de vergoeding van fysieke mijnbouwschade, waardedaling en immateriële schade. Verder is het IMG verantwoordelijk voor het herstel van acuut onveilige situaties ten gevolge van de gaswinning in Groningen of de gasopslag in Norg. Het IMG is gevestigd in Groningen.


Eisen waaraan je moet voldoen

  • Bewezen kennis en ervaring met agiletechnieken zoals SCRUM
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Functioneel beheer – 5 jaar


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

  • Uitstekende coördinerende, advies- en presentatievaardigheden
  • Flexibel en creatief
  • Resultaatgericht én in staat om zaken voor elkaar te krijgen door inzet en vasthoudendheid
  • Een onderdeel van de functie is ook een stukje IA, procesbeschrijven en testen. Daarnaast wordt ook gevraagd om mee te denken in het optimaliseren van de relevante IMG processen
  • AllrounderExtra informatie

Een aangeboden cv moet de volledige NAW, geboortedatum, het telefoonnummer en het e-mail adres van de kandidaat bevatten.

Werksituatie : Doorlenen is niet toegestaan.
Exclusiviteit is vereist bij acceptatie van een uitnodiging voor intake tot 4 dagen na de intakedatum.

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Yellow Friday

Gesloten

Opdrachten zoeken

Henny van Ginkel

Henny van Ginkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail