Azure Pre-Sales Specialist

Cegeka - 2021/5577

Thuis/Ede
36,00 uur
20-09-2021
12 maanden
Verlengbaar
€ 57.00
Professional
Yellow Friday
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Yellow Friday zoekt een Azure Pre-sales Specialist.


Informatie over de opdracht

Opdrachtbeschrijving:
Het KPN Partner Network is op zoek naar een commercieel talent met kennis van Microsoft Azure, een proactieve mentaliteit en een sterk ontwikkeld gevoel voor ondernemerschap binnen de MKB-markt. Als Azure Pre-Sales Specialist houd jij je bezig met het verkopen van het Microsoft Azure portfolio binnen het KPN Partner Network.

In deze commerciële functie ben jij verantwoordelijk voor het proactief ontwikkelen van zakelijke kansen door bestaande partners te helpen groeien en het partnerbestand uit te breiden.

 • Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden van Microsoft business met bestaande partners binnen het KPN Partner Network;
 • Je werkt nauw samen met onze partners en adviseert hen op tactisch en operationeel niveau;
 • Op basis van partner- en klantinzichten adviseer en stimuleer je de partner bij groei kansen (acquisitie, cross & upsell) op specifiek portfolio (Microsoft).
 • Je analyseert vragen, speelt in op de wensen en behoeften van onze bestaande partners of prospects en biedt samen met de partner manager oplossingen;
 • Je verzamelt partner- en marktinformatie en draagt zorg voor een effectieve registratie en rapportage met onze partner managers;
 • Je hebt (actuele) kennis van het Microsoft cloud portfolio in generieke zin en Microsoft Azure in het bijzonder & de drive om je hier continue in te blijven ontwikkelen.
Achtergrond Opdracht:
De KPN strategie legt focus op het beste netwerk, de beste klantbeleving, gebundelde diensten én versnelling van vereenvoudiging en digitalisering. Op basis van deze strategie streeft het KPN Partner Network ernaar om de waarde van de indirecte kanalen in de komende jaren verder te vergroten.
Werken bij het KPN Partner Network betekent dat je onderdeel bent van de indirecte kanalen van KPN en RoutIT. Iedereen pakt zijn eigen rol, vanuit zijn eigen kracht en verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het KPN Partner Network samen met onze business partners snel, betrouwbaar, veilig en duurzaam succesvol kan zijn binnen de snel veranderende marktomstandigheden.


Eisen waaraan je moet voldoen

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante opleidingen, trainingen en/of cursussen geldend in de branche;
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Azure;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden. In staat om te verbinden met mkb ondernemers.
 • Je hebt succesvolle jaren ervaring in salesfunctie(s) in de ICT-branche en sterke affiniteit met Microsoft producten en diensten. Daarnaast is ervaring met het indirecte (partner)kanaal een pre.


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

 • Kennis & Kunde wat Microsoft doet;
 • Kennis & Ervaring Microsoft Azure;
 • Iemand die technisch georiënteerd is.


Wie jij bent

Als Azure Pre-Sales Specialist beschik je over een sterke persoonlijkheid, je bent gedreven en positief ingesteld. Je denkt in oplossingen, bent praktisch ingesteld en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je ziet in de functie een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het KPN Partner Network. Je bent een waardevolle teamspeler en tegelijkertijd goed in staat om zelfstandig te opereren. 


Extra informatie

Doorleen is niet toegestaan.

Levering door Yellow Friday aan KPN geschiedt via Cegeka.
Hier is geen sprake van ketenvorming/doorleen, want Yellow Friday heeft de aanbesteding samen met Cegeka uitgevoerd en is formele onderaannemer. Yellow Friday verzorgt de werving van extern personeel als er binnen Cegeka geen eigen medewerkers beschikbaar zijn.

Opdracht status

Yellow Friday

Gesloten

Opdrachten zoeken

Henny van Ginkel

Henny van Ginkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail