UX design opdrachten

UX designer staat voor “User Experience designer”. Jij houdt je bezig met het ontwerpen van gebruikerservaringen en het optimaliseren hiervan binnen websites, software programma’s, apps en games. Een belangrijke functie in de digitale wereld van tegenwoordig. Ben jij UX designer en op zoek naar een nieuwe baan? Meld je dan aan bij Jobcatcher.

Bekijk opdrachten

Uitdagende vacatures voor UX designers

Jij zorgt ervoor dat een gebruiker een positieve ervaring heeft bij het gebruik van een programma of website. Positieve ervaringen zorgen ervoor dat een gebruiker terugkeert op de website of over gaat tot de aankoop van een programma. Zeer belangrijk voor bedrijven en organisaties. Jobcatcher heeft verschillende uitdagende vacatures voor UX designers.

ICT UX design vacatures

Als ICT UX designer kun je aan de slag bij bedrijven en organisaties door heel Nederland. Jobcatcher heeft vacatures in onder andere Noord-Holland, Limburg, Friesland en Zeeland. Geef aan wat jouw wensen zijn. Dankzij onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat wij je linken aan een bedrijf met een functie die bij jou past.

ZZP UX design opdrachten

Geniet jij als ZZP’er ook zo van de vrijheid die je hebt, maar zie je door de opdrachten de juiste uitdaging niet meer? Meld je dan aan bij Jobcatcher. Er zijn veel ZZP UX design opdrachten waar jij mee aan de slag kunt. Ga voor die geweldige uitdaging waarbij je niet alleen je eigen carrière vooruit helpt, maar ook het bedrijf waarvoor je werkt, helpt in zijn groei.

Jobcatcher, hét platform met de meeste freelance UX design aanvragen

Veel bedrijven zijn op zoek naar freelance UX designers. Jij zorgt voor een frisse blik op een programma, website of app, waardoor de gebruikerservaring op de beste manier wordt getest. Jobcatcher heeft het platform met de meeste freelance UX design aanvragen. Meld je snel aan en ga voor een geweldige uitdaging als ZZP’er.