Testmanager opdrachten

De rol van Testmanager is per opdracht heel verschillend. Daarom is deze functie divers en zijn er verschillende vacatures beschikbaar. Ben jij als Testmanager op zoek naar een uitdagende baan? Meld je dan aan bij Jobcatcher. Wij zorgen voor een perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever.

Bekijk opdrachten

Nieuwste opdrachten

0 nieuwe opdrachten

Uitdagende vacatures voor Testmanagers

Een Testmanager kan meewerken in het testteam, maar bij grote projecten neem je in deze functie ook de rol aan van testcoördinator. Daarbij is niet alleen het testen, maar ook het aansturen van mensen van groot belang. Geef aan waar jouw interesses liggen binnen deze functie, en wij zorgen voor een goede match met een bedrijf of organisatie. Zo kun je snel aan de slag bij een uitdagende nieuwe opdracht.

ICT Testmanager vacatures

ICT Testmanagers zijn zeer gewild. Je bent verantwoordelijk voor het doortesten van nieuwe systemen en hardware. Jij zorgt ervoor dat de integratie van een nieuw programma vlekkeloos verloopt. Dankzij de vele vacatures hebben wij altijd een baan die perfect bij jou past. Ga aan de slag in verschillende provincies door heel Nederland zoals: Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen of Zuid-Holland.

Freelance Testmanager opdrachten

Ben jij een freelance Testmanager en op zoek naar een nieuwe opdracht? Meld je dan aan bij Jobcatcher. Naast de vaste parttime en fulltime functies zijn ook veel bedrijven op zoek naar een ZZP’er. Een frisse blik op de zaak en iemand die ervoor zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Belangrijk hierbij is vaak jouw onafhankelijke status met betrekking tot het bedrijf.

Jobcatcher, hét platform met de meeste ZZP Testmanager aanvragen

Zoals aangegeven, is een onafhankelijke status als Testmanager voor veel bedrijven en organisaties belangrijk. Jobcatcher heeft de meeste ZZP Testmanager aanvragen open staan op ons platform. Meld je snel aan en samen kijken we naar de perfecte combinatie tussen jou en het bedrijf waar je aan de slag gaat.