Tester opdrachten

Als tester ben je zorgvuldig, heb je een groot analyserend vermogen en heb je inhoudelijke kennis van systemen en processen. Dankzij jou werkt de software binnen een bedrijf perfect. Dit zijn redenen waarom veel bedrijven op zoek zijn naar gekwalificeerde testers. Bij Jobcatcher hebben we veel tester opdrachten en vacatures.

Bekijk opdrachten

Uitdagende vacatures voor testers

Je hebt een speciale rol binnen IT-projecten als tester. Je houdt je bezig met een specifiek deel van de testen waardoor een project snel wordt opgepakt en problemen op de juiste manier worden opgelost. Jobcatcher heeft uitdagende vacatures voor testers waarbij je zelf kunt kiezen of je als test consultant of test analyst aan de slag gaat.

ICT tester vacature

Als ICT tester werk je in allerlei rollen binnen IT-projecten. Je kunt bijvoorbeeld werken als unittester, integratietester of systeemtester. Maar er zijn ook uitdagende vacatures als allround tester in een agile omgeving. Weet jij al welke rol op jouw lijf geschreven is? Meld je aan bij Jobcatcher en wij helpen je bij het vinden van deze baan. Er zijn vacatures door heel Nederland beschikbaar, van Noord-Holland tot Limburg en van Groningen tot Zeeland.

Freelance tester opdrachten

Niet alle bedrijven of organisaties hebben een vaste functie voor testers. Daarom zijn er ook veel freelance tester opdrachten beschikbaar door heel Nederland. Een freelance opdracht helpt je carrière verder omdat deze meer divers zijn dan een vaste functie. Jobcatcher helpt je bij het vinden van de juiste freelance functie. Zo helpen wij niet alleen jou bij het vinden van een opdracht die past bij jouw wensen en competenties, maar helpen we ook bedrijven, organisaties en de overheid bij het vinden van de juiste freelancer.

Jobcatcher, hét platform met de meeste ZZP tester aanvragen

Omdat veel bedrijven geen vaste tester in dienst kunnen nemen zijn er veel ZZP tester aanvragen. Jobcatcher heeft het grootste platform waar jij als tester kunt kiezen uit verschillende opdrachten en vacatures. Meld je nu aan en ga voor je droombaan.