Software Tester opdrachten

Een Software Tester is onmisbaar bij het controleren van een programma of applicatie. Jij schrijft de testplannen en voert deze uit zodat een programma of applicatie correct werkt. Daarnaast leg je jouw bevindingen vast in een rapportage, zodat de programmeurs aan de slag kunnen met het aanpassen. Grote bedrijven en organisaties zijn altijd op zoek naar bekwame en zorgvuldige Software Testers.

Bekijk opdrachten

Nieuwste opdrachten

0 nieuwe opdrachten

Uitdagende vacatures voor Software Testers

Een Software Tester heeft een brede kennis en is nieuwsgierig. Jobcatcher heeft uitdagende vacatures voor Software Testers, waarbij deze eigenschappen van groot belang zijn. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan op Jobcatcher en wij zorgen voor een perfecte match.

ICT Software Tester vacatures

Je test als Software Tester natuurlijk niet alleen nieuwe software en programmatuur, maar controleert ook of wijzigingen goed zijn doorgevoerd en test bestaande applicaties. Veel grote bedrijven en organisaties hebben daarom een vaste rol voor een tester. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een grote speler? Jobcatcher heeft zeker een passende vacature voor jou. Wij hebben de beste banen door heel Nederland: van Noord-Brabant tot Flevoland en van Groningen tot Limburg.

Freelance Software Tester opdrachten

Niet voor alle bedrijven is het in dienst nemen van een Software Tester rendabel. Er zijn daarom veel freelance opdrachten. Als ZZP’er kun jij zelf de opdrachten kiezen en uitvoeren. Bedrijven en organisaties hebben veel profijt van een ZZP’er omdat deze een andere blik op de zaak werpt en altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. Het beste voor beide partijen.

Jobcatcher, hét platform met de meeste ZZP Software Tester aanvragen

Ben je op zoek naar een ZZP opdracht? Meld je dan aan op het platform van Jobcatcher. Wij hebben de meeste ZZP Software Tester aanvragen en matchen je aan het bedrijf dat het best bij jou past. Ga voor een uitdagende opdracht die aansluit op jouw wensen en competenties.