Security specialist opdrachten

Jij draagt zorg voor een veilige werkomgeving als Security Specialist. Denk mee met de organisatie, het bedrijf of zelfs de overheid bij het beveiligen van hun systemen. Zorg voor de juiste verbetervoorstellen en implementeer deze. Er zijn vele mogelijkheden en Jobcatcher helpt je graag bij het vinden van een functie die bij je past.

Bekijk opdrachten
Error: 404: HTTP/1.1 404 Not Found

Nieuwste opdrachten

nieuwe opdrachten

Uitdagende vacatures voor Security Specialist

Door heel Nederland zijn er uitdagende Security Specialist vacatures beschikbaar. Je kunt aan de slag in Zeeland en Noord-Holland, maar ook in Drenthe en Friesland. Alles is mogelijk!

ICT Security Specialist vacatures

Werk je graag met Microsoft Security Essentials of ben je gespecialiseerd in andere beveiligingssystemen? Laat Jobcatcher je helpen bij het vinden van een baan met de functie-eisen die overeenkomen met jouw talenten. Veel bedrijven hebben ICT Security Specialist vacatures openstaan waar jij wellicht perfect op aansluit. Wij linken je aan het juiste bedrijf, organisatie of de overheid.

Freelance Security Specialist opdrachten

Wanneer een bedrijf op zoek is naar een nieuw beveiligingssysteem voor hun software, maken ze graag gebruik van freelancers. Jij brengt een frisse blik op een bedrijf en zorgt voor vernieuwende ideeën waardoor een bedrijf verder kan groeien. Dat is de reden waarom Jobcatcher veel freelance Security Specialist opdrachten open heeft staan. Kijk welke opdracht jouw carrière verder kan helpen.

Jobcatcher, hét platform met de meeste ZZP Security Specialist aanvragen

Ben je als ZZP beveiligingsspecialist op zoek naar een nieuwe, uitdagende opdracht? Meld je dan nu aan bij Jobcatcher. Wij hebben het platform met de meeste ZZP Security Specialist aanvragen. Help een organisatie of bedrijf met het verbeteren van hun beveiliging en geniet zelf van een nieuwe uitdaging!