Projectmanager opdrachten

Een projectmanager heeft een uitdagende functie. Jij bent de persoon die verantwoordelijk is voor de voorbereiding, het opzetten en het begeleiden van een project. Dit kan verschillen van een klein intern project tot een complex project met enorme budgetten. Waar ligt jouw passie als projectmanager? Jobcatcher heeft de projectmanager vacature of opdracht die aansluit bij jouw wensen en competenties.

Bekijk opdrachten

Uitdagende vacatures voor projectmanager

Laat zien dat jij ieder project in goede banen kunt leiden. Ga aan de slag bij een van de vacatures voor projectmanagers van Jobcatcher. Er zijn verschillende banen beschikbaar door heel Nederland. In de verschillende provincies in Nederland zoals Noord-Holland, Friesland, Drenthe en Zeeland zitten bedrijven die op zoek zijn naar een projectmanager die hun bedrijf kan helpen bij het voltooien van uitdagende projecten die hun bedrijf of organisatie laat groeien.

ICT projectmanager vacatures

Als ICT projectmanager ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van ICT projecten. Hierbij moet je naast je algemene management skills ook kennis van ICT en programmeren hebben. Beschik je over deze kwaliteiten meld je dan aan bij Jobcatcher voor een van de ICT projectmanager vacatures. Laat je capaciteiten voor je spreken bij een van onze vacatures op Jobcatcher.

Freelance projectmanager opdrachten

Projectmanagers zijn zeer gewild, maar wil jij geen functie waarbij je fulltime bij hetzelfde bedrijf werkt? Geen probleem. Jobcatcher heeft freelance projectmanager opdrachten door heel Nederland. Verschillende bedrijven, organisaties en de overheid zijn op zoek naar ZZP’ers die hen kunnen helpen bij het in goede banen leiden van verschillende projecten. Als freelancer ga je met een open blik aan de slag en sta je garant voor creatieve oplossingen én een tomeloze inzet.

Jobcatcher, hét platform met de meeste ZZP projectmanager aanvragen

Aan de slag als projectmanager is geen enkel probleem. Jobcatcher heeft het platform met de meeste ZZP projectmanager aanvragen. Zo is het vinden van een nieuwe opdracht een piece of cake. Jobcatcher helpt je door je te linken aan het bedrijf dat een uitdagende opdracht heeft voor jou.