Penetration tester opdrachten

Penetration tester is een belangrijke functie vanwege alle digitale veranderingen en cyberrisico’s van deze tijd. Jij bent verantwoordelijk voor het opsporen, ontdekken en verhelpen van problemen binnen het systeem. Houd jij ervan om software ‘uit elkaar te halen’ en te ontdekken waar de problemen zitten zodat deze verholpen kunnen worden? Dan is dit dé baan voor jou. Jobcatcher heeft verschillende Penetraton tester vacatures en opdrachten voor je open staan. Meld je nu aan!

Bekijk opdrachten

Nieuwste opdrachten

0 nieuwe opdrachten

Uitdagende vacatures voor Pentesters

Een Pentester houdt van een uitdaging. Je krijgt de opdracht om binnen een korte tijd een systeem te onderzoeken op kwetsbaarheden. Hiervan moet een rapport gemaakt worden, zodat er een plan van aanpak gemaakt kan worden en de kwetsbaarheden worden opgelost. Er zijn verschillende vacatures waarvoor jij je kunt aanmelden op Jobcatcher. Wij zorgen voor een perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever.

ICT Penetration tester vacatures

Als ICT Penetration tester ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de ICT. Daarmee help je een bedrijf bij het oplossen van de problemen binnen hun systeem. Ga voor een geweldige vacature in onder andere Noord-Holland, Gelderland, Limburg of Noord-Brabant. Maar bij Jobcatcher hebben we banen door heel Nederland. Schrijf je in en laat ons je helpen bij het vinden van je droombaan.

ZZP Penetration tester opdrachten

Naast de verschillende fulltime en parttime vacatures zijn er ook veel ZZP Penetration tester opdrachten beschikbaar. Als ZZP’er help je een bedrijf door een open blik op de zaak. Jij kijkt op een andere manier naar de situatie en kan daarmee het beste advies geven. Vele bedrijven, organisaties en ook de overheid hebben freelance Penetration tester opdrachten open staan. Laat je kwaliteiten voor je spreken en ga aan de slag als ZZP’er.

Jobcatcher, hét platform met de meeste freelance Penetration tester aanvragen

Zie je zelf door de vele freelance aanvragen de ideale opdracht voor jou niet meer? Laat Jobcatcher je helpen. Wij hebben het platform met de meeste Pentester aanvragen. Dankzij onze persoonlijke aanpak ben je er verzekerd van dat we een opdracht vinden die goed aansluit op jouw wensen en kwaliteiten.