Functioneel beheerder opdrachten

Ben je op zoek naar een nieuwe opdracht als functioneel beheerder? Dan ben jij bij Jobcatcher aan het juiste adres. Jobcatcher heeft de meest interessante vacatures door heel Nederland. Hoe en wie je ook bent, je vindt vrijwel altijd een passende opdracht.

Bekijk opdrachten

Nieuwste opdrachten

0 nieuwe opdrachten

Functioneel beheerder vacatures bij Jobcatcher

Als junior/medior/senior functioneel beheerder ben jij dé persoon die de wensen van klanten in kaart brengt. Jij zorgt ervoor dat gebruikerswensen goed worden vastgelegd en hebt de ICT kennis om ideeën aan te brengen over hoe deze wensen vertaald worden in nieuwe projecten. Je bent dus verantwoordelijk om de juiste vertaalslag te maken tussen wensen en oplossingen. Bovendien ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de BiSL (Business Information Services Library), een methodiek voor functioneel beheer. Het is dus een veelzijdig vakgebied! De functioneel beheer vacatures die je vindt bij Jobcatcher, zijn bij interessante opdrachtgevers. Zo werken we voor grote klanten, zoals de NS, ING en Ministerie van Defensie.

Vind een passende vacature tussen onze functioneel beheerder vacatures

Op Jobcatcher worden er dagelijks nieuwe, interessante vacatures geplaatst. Als je specifiek op zoek bent naar functioneel beheer vacatures, dan kun je terecht op Jobcatcher. Jobcatcher plaatst vacatures door heel Nederland. Zo kun je aan de slag als functioneel beheerder in Groningen, Overijssel, Gelderland of Zuid-Holland. Behalve functioneel beheerder vacatures, kun je bij Jobcatcher ook terecht voor andere interessante vacatures, zoals business en IT vacatures.

De beste functioneel beheerder vacatures voor jou

Jobcatcher is niet ‘slechts’ een vacaturesite. Wij hechten veel belang aan de juiste mensen linken aan de juiste opdrachtgevers. Wij werken voor grote opdrachtgevers zoals centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators. En wij willen dat jouw tijdelijke opdracht een goede match is. Meld je vandaag nog aan en vind jouw ideale vacature!