DevOps engineer opdrachten

DevOps engineer is een vrij nieuwe functie. Een DevOps engineer combineert de functie van systeembeheerder en developer. De naam zegt het al Dev is development en Ops staat voor operations. In deze functie ben je betrokken bij de gehele ontwikkelcyclus van softwareproducten. Bij Jobcatcher hebben we verschillende opdrachten bij bedrijven en organisaties.

Bekijk opdrachten

Uitdagende vacatures voor DevOps engineer

Omdat de functie van DevOps engineer nieuw is, zijn er veel uitdagende vacatures beschikbaar. Veel bedrijven zijn op zoek naar een engineer die de processen van het ontwikkelen en testen van nieuwe software goed kan stroomlijnen. Dankzij jou vormt de hele keten, van use case tot de uitrol van de nieuwe functionaliteit, een geheel en is er minder kans op fouten. Ga voor een uitdagende DevOps engineer vacature of het nu in Limburg, Noord-Holland of Zeeland is. Bij Jobcatcher hebben we vacatures door het hele land.

ICT DevOps engineer vacatures

Laat zien dat jij ieder proces kunt stroomlijnen bij een van onze ICT DevOps engineer vacatures. Als ICT engineer bepaal jij hoe het proces van ontwerp tot implementatie verloopt. Engineers zijn van groot belang voor bedrijven die de stap van Agile development naar DevOps maken. Hierin zijn dus veel vacatures beschikbaar. Meld je aan bij Jobcatcher voor een uitdagende vacature die perfect bij jou past.

Freelance DevOps engineer opdrachten

Het is voor bedrijven of organisaties niet altijd mogelijk om een DevOps engineer in vaste dienst te nemen. Hierdoor zijn er ook veel freelance opdrachten beschikbaar. Bij Jobcatcher vind je de freelance DevOps engineer opdracht die aansluit op jouw competenties. Hierdoor krijg je niet alleen zelf een uitdagende opdracht, maar is de opdrachtgever ook geholpen. Ga aan de slag en help een bedrijf of organisatie bij het uitrollen van een nieuw software systeem.

Jobcatcher, hét platform met de meeste DevOps aanvragen

Ga voor de beste DevOps vacature en meld je aan bij Jobcatcher. Wij hebben de meeste DevOps aanvragen. Dankzij de persoonlijke aanpak weet je zeker dat wij je linken aan het bedrijf of de organisatie die de meest uitdagende vacature heeft voor jou.