Data scientist opdrachten

Als Data Scientist verwerk je grote hoeveelheden data en maak je hiervan bruikbare informatie voor het bepalen van de bedrijfsstrategie. Binnen de functie werk je met speciale tools en software om algoritmes te schrijven voor het ontsluiten van data en het analyseren hiervan. Jij bent van groot belang voor de groei en het bepalen van een bedrijfsstrategie. Jobcatcher heeft verschillende Data Scientist opdrachten bij grote bedrijven en organisaties.

Bekijk opdrachten

Nieuwste opdrachten

0 nieuwe opdrachten

Uitdagende vacatures voor Data Scientisten

Ben jij een Data Scientist en op zoek naar een nieuwe, uitdagende vacature? Meld je dan aan bij Jobcatcher. Samen gaan we op zoek naar een vacature die aansluit op jouw competenties en wensen. Ga aan de slag in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Maar ook in Friesland, Noord-Brabant en Zeeland hebben wij vacatures die bij jou passen. Dankzij onze persoonlijke aanpak zorgen we voor een goede match voor beide partijen!

ICT Data Scientist vacatures

Naast je kennis van data ben je als Data Scientist betrokken bij het analyseren van de bedrijfsvoering en het in kaart brengen van de behoeftes van een organisatie, bedrijf of de overheid. Je bent dus een belangrijk onderdeel van een team. De ICT Data Scientist vacatures van Jobcatcher sluiten hier perfect op aan en bieden jou nieuwe uitdagingen.

Freelance Data Scientist opdrachten

Grote bedrijven werken graag met een eigen Data Scientist, er zijn echter ook veel bedrijven die een freelance Data Scientist opdracht uitzetten. Zij maken gebruik van de kennis en flexibiliteit van een ZZP’er. Als freelancer breng je de nieuwste kennis met je mee en zorg je voor een frisse blik binnen een bedrijf. Hierdoor kun je een directie voorzien van inzichten die een vaste medewerker wellicht niet meer ziet. Freelance opdrachten zijn daarbij een mooie volgende stap in je carrière.

Jobcatcher, hét platform met de meeste ZZP Data Scientist aanvragen

Veel bedrijven zijn op zoek naar een frisse blik op hun organisatie en de inzichten die dit met zich meebrengt. Jobcatcher heeft het platform met de meeste ZZP Data Scientist aanvragen. Meld je dus snel aan en help een bedrijf bij het maken van die volgende stap!