Data analist opdrachten

Help bedrijven bij het presteren en innoveren door middel van het analyseren van hun data. Met de correcte analyse kunnen beslissingen worden genomen binnen een bedrijf met betrekking tot aankoop en groei. Jij bent verantwoordelijk als data analist voor het maken van deze analyses. Jobcatcher heeft verschillende data analist vacatures en opdrachten in heel Nederland.

Bekijk opdrachten

Nieuwste opdrachten

0 nieuwe opdrachten

Uitdagende vacatures voor data analisten

Er zijn op het moment veel vacatures voor data analisten. Zie je door de vacatures je droombaan niet meer? Laat Jobcatcher je helpen. Wij zorgen er, met onze persoonlijke aanpak voor, dat jij de baan vindt die het beste aansluit bij je competenties. Dit kan zijn bij een groot bedrijf, kleine organisatie of bij de overheid.

ICT data analist vacatures

Als ICT data analist ben je verantwoordelijk voor het zoeken naar de juiste oplossing voor een probleem. Kan een probleem opgelost worden met nieuwe software of is het aanschaffen van nieuwe hardware beter met het oog op de toekomst? Laat jouw kwaliteiten zien bij dit soort moeilijke beslissingen. Ben je nu werkzaam als ICT data analist in Groningen, maar wil je graag aan de slag in een ander deel van Nederland? Dat begrijpen wij. Jobcatcher heeft vacatures door heel Nederland. Van Gelderland tot Groningen en van Zeeland tot Noord-Holland.

Freelance data analist opdrachten

Naast parttime of fulltime vacatures hebben wij ook verschillende freelance data analist opdrachten. Sommige bedrijven en organisaties hebben de middelen niet om een data analist vast in dienst te nemen. Zij zijn op zoek naar freelancers die hun bedrijf verder kunnen helpen. Meld je dus nu aan bij Jobcatcher en ga voor een nieuwe freelance opdracht.

Jobcatcher, hét platform met de meeste ZZP data analist aanvragen

Omdat er zoveel openstaande freelance data analist opdrachten zijn, heeft Jobcatcher het beste platform voor deze aanvragen. Wanneer je graag aan de slag wilt als ZZP’er meld je dan nu aan en wij linken je aan het bedrijf die het beste voldoet aan jouw eisen.