Cyber Security opdrachten

Als Cyber Security specialist ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van de technologische infrastructuur van een bedrijf. Een belangrijke taak in deze tijd van cyber aanvallen. Jobcatcher heeft diverse uitdagende vacatures als Cyber Security specialist. Ga aan de slag bij een bedrijf of organisatie met de beste functie voor jou.

Bekijk opdrachten

Nieuwste opdrachten

0 nieuwe opdrachten

Uitdagende vacatures voor Cyber Security

Ben je op zoek naar een uitdagende vacature als Cyber Security specialist? Help bedrijven bij het opzetten van de beveiliging van hun informatiesystemen en website. Jij bent bekend bij alle nieuwe mogelijkheden binnen deze functie. Meld je snel aan bij Jobcatcher. Samen gaan we aan de slag om een passende functie te vinden waarbij jouw competenties en wensen centraal staan. Zo zorgen we voor de perfect match tussen jou en je toekomstige werkgever.

ICT Cyber Security vacatures

Kijk voor de beste ICT Cyber Security vacatures op Jobcatcher. Wij hebben de beste vacatures in provincies zoals Drenthe, Groningen, Limburg en Flevoland. Dankzij onze persoonlijke aanpak linken wij je altijd aan een bedrijf in de regio waar je aan de slag wilt. We hebben uitdagende vacatures door heel Nederland.

ZZP Cyber Security opdrachten

Naast fulltime en parttime functies bij bedrijven zijn er ook veel ZZP Cyber Security opdrachten beschikbaar. Kleine bedrijven en organisaties hebben niet de mogelijkheid om een vaste Security specialist in dienst te nemen. Als ZZP’er kom je dan in beeld om een bedrijf van advies te voorzien voor de juiste beveiliging van hun computernetwerk en website.

Jobcatcher, hét platform met de meeste freelance Cyber Security aanvragen

Als freelancer hou je van vrijheid, van het wisselen van opdrachten en de locatie waar je werkt. Op Jobcatcher hebben wij de meeste freelance Cyber Security aanvragen. Je kunt zelf kiezen waar je aan de slag gaat. Kies je voor een groot bedrijf, een nieuwe organisatie of zelfs de overheid? Het is allemaal mogelijk.