Ciso opdrachten

Als Chief Information Security Officer of directeur van informatiebeveiliging ben je verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging en cyber security van een bedrijf of organisatie. Naast het bedrijfsleven is dit tegenwoordig ook een belangrijke functie binnen de overheid. Met alle cyber aanvallen is deze functie van groot belang. Dat is ook de reden waarom wij bij Jobcatcher veel Ciso vacatures en opdrachten hebben open staan.

Bekijk opdrachten

Nieuwste opdrachten

0 nieuwe opdrachten

Uitdagende vacatures voor Chief Information Security Officer

Omdat de traditionele strategieën voor informatiebeveiliging niet meer toereikend, zijn is deze functie zeer uitdagend. De groeiende en dynamische cyberrisico’s van tegenwoordig vragen een nieuwe aanpak. Hou jij van deze uitdaging en ben je klaar voor een nieuwe baan? Meld je dan nu aan bij Jobcatcher. Samen zoeken wij een Chief Information Security Officer vacature die past bij jouw competenties en wensen.

ICT Ciso vacatures

Ben je klaar voor een veeleisende functie waarbij je al je ICT kennis en ervaring tot uiting kunt laten komen? Laat Jobcatcher je linken aan een bedrijf met een uitdagende ICT Ciso vacature die perfect aansluit op jouw kwaliteiten. Wij hebben vacatures door heel Nederland. Ga aan de slag in de provincie Zeeland, Friesland, Utrecht of Gelderland!

Zelfstandig professional Ciso opdrachten

Als zelfstandig professional ga je aan de slag met de Ciso opdrachten die jij interessant vindt en goed aansluiten op je eigen carrière. De mogelijkheden zijn eindeloos. Veel bedrijven zijn op zoek naar een tijdelijk professional die hen helpt de beveiliging op de rit te krijgen. Als Chief Information Security Officer help je hen bij het opzetten, en geef je handvatten om de systemen te blijven monitoren en onderhouden.

Jobcatcher, hét platform met de meeste freelance Ciso aanvragen

Naast de flexibiliteit voor bedrijven en organisaties is het voor jou als ZZP’er natuurlijk geweldig om te kiezen voor een leuke baan. Bij Jobcatcher hebben we het platform met de meeste freelance Ciso aanvragen. Ruime keus en dankzij onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat we je linken aan een bedrijf dat goed bij je past. De perfecte match dus!