Bidmanager opdrachten

Ga jij altijd voor de beste deal? Dan ben jij de perfecte bid manager. Jij bent verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het maken van een aanbesteding of offerte. Grote ondernemingen en organisaties zijn altijd op zoek naar goeie bidmanagers. Zij zorgen voor het binnen halen van de beste deals. Bij Jobcatcher hebben we verschillende bidmanager vacatures en opdrachten.

Bekijk opdrachten

Nieuwste opdrachten

0 nieuwe opdrachten

Uitdagende vacatures voor bidmanagers

Als bid manager hou je van een uitdaging. Jobcatcher heeft veel verschillende vacatures waar jij geknipt voor bent. Een baan met grote verantwoordelijkheden, waarbij commerciële vaardigheden van groot belang zijn. Dankzij de persoonlijke aanpak van Jobcatcher, zorgen wij ervoor dat jij gelinkt wordt aan een bedrijf of organisatie met de beste functie voor jou.

ICT bid manager vacatures

Een ICT bid manager heeft naast zijn commerciële vaardigheden, ook verstand van ICT systemen en processen. De ICT bid manager vacatures van Jobcatcher zijn uitdagend. Wil je aan de slag bij een grote organisatie of de overheid? Laat het ons weten en wij helpen je bij een geweldige baan in de regio van jouw keuze. Wij hebben vacatures door heel Nederland, van Noord-Holland tot Limburg en van Zeeland tot Friesland.

ZZP bidmanager opdrachten

Bid managers zijn van groot belang bij grote organisaties en bedrijven. Echter zijn kleine bedrijven soms ook op zoek naar deze specialist. Zij kunnen geen vaste aanstelling bieden. Er zijn dus veel ZZP bid manager opdrachten waarbij je een klein bedrijf de ondersteuning biedt die ze zoeken. Help jij een bedrijf bij het maken van de volgende stap door de juiste offerteaanvraag in te dienen of aanbesteding binnen te halen? Meld je nu aan als ZZP bid manager bij Jobcatcher.

Jobcatcher, hét platform met de meeste freelance bid manager aanvragen

Jobcatcher heeft voor jou de meeste freelance bid manager aanvragen. Zo kun je kiezen uit een opdracht die jouw carrière verder helpt. Wij zorgen voor een goede samenwerking tussen jou en een bedrijf, organisatie of de overheid. De perfecte match, dat is ons doel.