Back end-developer opdrachten

Als back-end developer ben je verantwoordelijk voor de back-end/achterkant van een programma, applicatie of website. Je zorgt ervoor dat het gedeelte van een programma dat niet zichtbaar is voor de gebruiker, goed kan communiceren met de front-end en andere programma’s en applicaties. Ga voor een back-end developer opdracht bij Jobcatcher. Wij hebben de beste opdrachten bij uitdagende opdrachtgevers.

Bekijk opdrachten

Nieuwste opdrachten

0 nieuwe opdrachten

Uitdagende vacatures voor back-end developers

Bij Jobcatcher hebben we de meest uitdagende vacatures voor back-end developers. Ben jij als ontwikkelaar gespecialiseerd in een bepaalde programmeertaal zoals Java, C# of PHP? Meld je dan nu aan voor een van de vacatures in Noord-Holland, Drenthe, Zuid-Holland, Limburg of Noord-Brabant. Natuurlijk hebben we ook in andere provincies vacatures bij bedrijven of de overheid. Er is altijd een back-end developer vacature die perfect aansluit op jouw competenties.

ICT back-end developer vacatures

Ga aan de slag als ICT back-end developer bij een van de vacatures van Jobcatcher. Wij willen graag dat jij aan de slag kunt bij een bedrijf met een uitdagende vacature. Laat ons de juiste vacature vinden voor jou! Wil je graag aan de slag in Noord-Holland, Utrecht, Groningen of Drenthe? Alles is mogelijk. Jobcatcher heeft vacatures door heel Nederland.

Freelance back-end developer opdrachten

Naast de bekende vacatures voor een parttime of fulltime baan hebben we veel freelance back-end developer opdrachten. Bijzondere opdrachten waarbij de opdrachtgever op zoek is naar iemand met een frisse blik op de zaak. Als freelance ICT ontwikkelaar kom jij met nieuwe oplossingen voor het ontwerpen, programmeren en implementeren van toepassingen op een bestaande of juist nieuwe back-end toepassing. Dankzij onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat jij gelinkt wordt aan een uitdagende freelance back-end developer opdracht.

Jobcatcher, hét platform met de meeste back-end developer aanvragen

Jobcatcher is hét platform voor back-end developer opdrachten. Wij hebben de beste vacatures bij bedrijven, organisaties en de overheid. Meld je dus nu aan en ga aan de slag bij een van onze uitdagende vacatures of werk aan een van onze freelance opdrachten.