Azure specialist opdrachten

Azure is een technologie van Microsoft. Het is een Cloud oplossing voor “infrastructure as a service”, “platform as a service” en “software as a service”. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en beheren van een Azure omgeving. Jobcatcher heeft verschillende Azure opdrachten openstaan voor gekwalificeerde specialisten. Meld je snel aan en ga voor een nieuwe opdracht.

Bekijk opdrachten

Nieuwste opdrachten

0 nieuwe opdrachten

Uitdagende vacatures voor Azure engineer

Als Azure engineer richt je de Cloud in en los je security vraagstukken van de infrastructuur van het Azure platform op. Er zijn veel uitdagende vacatures als Azure engineer beschikbaar. Dankzij de persoonlijke aanpak van Jobcatcher, zorgen wij ervoor dat je gelinkt wordt aan een bedrijf met een vacature die aansluit op jouw wensen en competenties.

ICT Azure vacatures

Laat je talenten zien in een geweldige ICT Azure functie. Jobcatcher heeft verschillende vacatures openstaan door heel Nederland. Je kunt zelf aan geven waar je aan het werk wilt. Jobcatcher heeft Azure vacatures in Drenthe en Friesland, maar ook in Limburg en Noord-Brabant. Ga aan de slag bij een bedrijf bij jou in de buurt!

ZZP Azure opdrachten

Een ZZP’er wordt vaak ingeroepen wanneer een bedrijf een frisse blik op de zaak wil, of wanneer er geen mogelijkheden zijn tot een vaste functie. Azure is een cloud oplossing waardoor een vaste Azure engineer niet altijd nodig is. Ga aan de slag bij een van de vele ZZP Azure opdrachten van Jobcatcher.

Jobcatcher, hét platform met de meeste freelance Azure aanvragen

Azure applicaties kunnen eenvoudig worden gebouwd en beheerd. Hierdoor is een vaste engineer bij veel bedrijven niet noodzakelijk. Er zijn dus veel freelance Azure opdrachten beschikbaar. Jobcatcher heeft het platform met de meeste freelance Azure aanvragen. Ga aan de slag met een nieuwe, uitdagende opdracht van Jobcatcher en maak de volgende stap in je carrière.