Business architect opdrachten

Als een spin in een web verzorg jij als business architect de samenwerking tussen de bedrijfsvoering en de IT. Jij denkt na over bedrijfsinrichting, organisatie en laat dat goed samenwerken met de IT-afdeling. Je helpt een bedrijf naar het volgende niveau door een fusie of het outsourcen van activiteiten. Bij Jobcatcher hebben wij een groot aantal business architect vacatures en opdrachten.

Bekijk opdrachten

Uitdagende vacatures voor business architecten

Wil je graag een nieuwe uitdagende baan als business architect? Meld je dan nu aan bij Jobcatcher. Wij hebben een groot aantal business architect vacatures door het hele land. Zo kun je zelf aangeven of je graag aan de slag wilt in Zuid-Holland, Limburg, Groningen of Drenthe.

ICT business architect vacatures

Een business architect is de regisseur tussen de business en de IT. Dankzij jouw inzicht in de bedrijfsvoering en processen zorg jij ervoor dat de ondersteuning perfect verloopt. De veelzijdigheid van deze functie zorgt ervoor dat er veel ICT business architect vacatures beschikbaar zijn. Jobcatcher helpt je bij het vinden van de functie die aansluit op jouw competenties.

Freelance business architect opdrachten

Omdat niet ieder bedrijf een vaste business architect in dienst kan nemen zijn er ook veel freelance opdrachten beschikbaar. In de rol van freelancer ben je voor een bedrijf van grote waarde. Je zorgt voor een frisse blik en helpt een organisatie vooruit. Jobcatcher heeft een grote hoeveelheid freelance business architect opdrachten beschikbaar. Meld je aan en kijk welke opdracht goed aansluit op jouw specialiteiten.

Jobcatcher, hét platform met de meeste ZZP business architect aanvragen

Bedrijven, organisaties en de overheid zijn op zoek naar specialisten waarmee ze hun bedrijfsinrichting weer op de rit krijgen. Jobcatcher heeft het platform waar de meeste ZZP business architect aanvragen op binnenkomen. Meld je aan en wij linken je aan de opdrachtgever die het beste bij jou past.